Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Limuzina za vrh

DS planira novog predvodnika ponude do 2018.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema navodima izvora PSA-ov premium brand DS će do 2018. na tržište lansirati novi tzv. range topping model, odnosno novog predvodnika ponude koji će predstavljati najbolje od DS-a.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekscentrični kralj klase [TEST] DS5 2.0 BlueHDi Sport Chic Slika nije dostupna Uspjeh novog modela VIDEO: Antiretro 'žaba'

Točnije, Automotive News Europe javlja kako će ovaj novitet u karoserijskom obliku klasične limuzine najvjerojatnije nositi oznaku DS8 te će njegov dizajn biti inspiriran modelima poput DS iz 1955, kao i recentnim studijama Numero 9 (na slici) i DS Divine.

Za sada nema dodatnih informacija, no pretpostavlja se kako će se DS8 temeljiti na platformi EMP2 te će u ponudi zasigurno imati i hibridni pogonski sklop.

Također, za vjerovati je kako će isprva biti lansiran na kineskom tržištu, a potom bi eventualno mogao stići i u Europu, dok će mu konkurenciju činiti njemački premium modeli poput BMW-a serije 5, mercedesove E klase, Audija A6 i sl.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene