Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Temperature su sve više, a odjeće na ljudima sve manje. Dok neki marljivo vježbaju, drugi se podvrgavaju mukotrpnim dijetama i kirurškim zahvatima. Ako niste znali, hit tjelovježba je sve što uključuje ples.


Hrvatske se zvijezde punom parom spremaju za ljetovanje. Svi redom kažu - Jadran je njihovo najdraže odredište. Skidanje na plažama neće im biti ni najmanji problem jer oni već odavno vode o tome računa. 'Treniram redovito tijekom cijele godine, tako da ništa posebno drukčije za ljeto nego za zimu', rekla je Marija Cvitanović. Ako vas ne privlače teretane, zasigurno će vam se svidjeti ovogodišnji hit trening.

Vezani članci Kreće protupožarna sezona - 3 Koliko je Hrvatska pripremljena za požare? Banožić o kanaderima i letjelicama: ''Dva su na redovnom popravku, jedan od ptice...'' Kršenje epidemioloških mjera - 2 Lito ide, mala: Festival ulične hrane završio je razuzdanom zabavom više stotina Splićana i turista. Maske nisu nosili ni konobari

'Ljeto dolazi i svima je to prilika da nauče i plesne pokrete, tako da je ove godine popularno sve što ima veze s plesom', kaže Alexander Cohen, fitness instruktor. Vježbanje ne treba biti mukotrpan proces nego ugodna zabava. No mnogima je najlakši podvgnuti se estetskoj operaciji. Siniša Glumičić koji pred ljeto postaje najtraženiji hrvatski doktor otkrio nam je najpopularnije zahvate. 'Uvijek vam prije ljeta se žene odluče za liposukcije, i muškarci za liposukcije struka, i recimo povećanja grudi', rekao je Glumičić.

Godišnjem dobu treba prilagoditi i prehranu. 'Priroda je jako pametna, ona se pobrinula da u sezoni imate točno ono određeno voće i povrće koje vam odgovara za to doba godine', rekla je Marija Andrijašević Uz laganu hranu ide i lagana odjeća. Najidealniji su prozračni materijali, svila, pamuk, sve ono prirodno. Krojevi, modeli, ovisno o stilu, građi i puno toga. No najvažnije od svega je dobro se zabaviti.