Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rukometaši Zagreb Croatia Osiguranja s lakoćom su došli do uvjerljive 36:30 pobjede na vrućem gostovanju kod Pick Szegeda u Ligi prvaka, čak i bez Ivana Balića u svojim redovima.


Červarovi igrači odigrali su izvrsnu utakmicu, posebno u drugom poluvremenu, kad su potpuno deklasirali razvikane Mađare. Zagreb je u pojedinim trenucima utakmice vodio i 10 golova razlike, što se ni najveći optimisti uoči utakmice nisu nadali. Do kraja su Mađari uspjeli smanjiti na pristojnijih -6, ali to ne umanjuje uvjerljivost Zagrebove pobjede.

Vezani članci Slika nije dostupna Iz Zaba Referade ravno na Wembley - "London Te zove!" Slika nije dostupna Liga prvaka: Milan - Tottenham

Fantastičnu utakmicu odigrali su svi Zagerbovi igrači, a posebno su se istaknuli Manuel Štrbek i Kiro Lazarov s devet golova.

>> Svjetsko prvenstvo bez Balića?

Zagreb je ovom pobjedom praktički osigurao prolazak u sljedeću fazu natjecanja u Ligi prvaka, jer Szeged i Wisla već zaostaju tri boda za Leowenom i Zagrebom, a čini se da još više zaostaju svojom kvalitetom.