Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Dinamo u Pragu, sutra stiže većina navijača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan prije utakmice sezone Dinamova ekspedicija smjestila se u jedan praški hotel, a čini se kako je štrajk taksista i jednosatno kašnjenje uznemirilo igrače Modrih. Čak je i zabranjen pristup novinarima.

Važnost utakmice za Dinamo je neminovna, očito traže koncentraciju. 'Izjava? Ne bih hvala…, ovaj put bio je kratak 'glasnogovornik' svlačionice Mihael Mikić

Pročitajte i ovo Pucnjava u Pragu Opasno skrovište Djevojka s fotografije koja je obišla svijet: "Četvrti kat je bio zamka, ubojica je hodao prema nama, netko je pao..." David Kozak masakr u Pragu Davida sumnjiče da je prije masakra ubio oca i bebu u kolicima, objavio je jezive poruke: "Uvijek sam želio ubijati, Alina mi je puno pomogla"

S druge strane i pred českim prvakom Spartom je utakmica sezone. No kao i u Zagrebu, odaziv domaćih navijača je mizeran. Dan prije utakmice prodano je niti deset tisuća karata. U čemu je razlog?

'Loši rezultati odrazili su se na gledanost', rekao je jedan češki navijač. 

>> VIDEO: Dinamo otputovao u Prag, policija spremna

Nakon što su navijači Sparte razljutili hrvatsku javnost transparentima podrške Mladiću i Karadžiću, naša ekipa na licu je mjesta pronašla i jednu neobičnu naljepnicu pred blagajnom. Neslužbeno nije stav navijača već ju je zalijepio jedan Crnogorac koji je tu radio.

U samom centru Praga teško je naći pravog Čeha, a i kad se nađe obično nogomet nije tema pa je tako jedan Pražanin prozborio nešto o hokeju i Jagru.

Nakon duže potrage naša je ekipa ipak pronašla dva navijača domaćih. Jedan je rekao da će dobiti Sparta, dok je drugi bio pesimističniji i prednost dao Dinamu.

Sutra će najmanje tisuću navijača Dinama okupirati centar Praga. Uz pojačane policijske snage, nadamo se kako ce idilična slika češke prijestolnice ostati netaknuta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene