Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Dinamo napokon stiže Modrićev nasljednik?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U potrazi za nasljednikom Luke Modrića, braća Mamić došli su do 19-godišnjeg Stefana Vrbešića, Australca hrvatskih korijena. Mladi nogometaš stigao je 'na probu' u Maksimir, gdje bi trebao ostati oko 2 tjedna.

Vrbešić igra podjednako dobro i lijevom i desnom nogom, ima odličan pregled igre i precizna dodavanja - sve u svemu, playmaker kakav Dinamu fali otkako je maksimirski travnjak napustio Luka Modrić. Osim toga, i fizičkom vanjštinom nemalo podsjeća upravo na hrvatskog reprezentativca. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ususret večerašnjem Porinu FOTO: Za Porin se priprema svatko na svoj način Slika nije dostupna 'Analiziramo prvo izvješće hrvatske Vlade' Fuele: U svibnju ćemo znati više o spremnosti RH

Mladi nogometaš, koji ima i hrvatsko i australsko državljanstvo, u Zagrebu će ostati 15-ak dana, a ako trener Branko Ivanković bude zadovoljan viđenim, možda već početkom iduće godine zaigra u Dinamu. 
 
Za Stefana su se još kada je bio dječak zanimali i veliki klubovi poput Juventusa, Real Madrida i Milana. Prošlog je ljeta već bio nadomak potpisivanja ugovora sa španjolskim drugoligašem Las Palmasom, no njegovi su se menadžeri u posljednji trenutak predomislili jer su Španjolci tražili da potpiše ugovor na punih 8 godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene