Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novih 10 milijuna u Hajduk, očekuju se nove uplate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Je li prodaja Hajdukovih dionica napokon dobila pravi zamah? Samo nekoliko dana prije isteka četvrtog kruga prodaje vrijednosnih papira, u Hajduk je 'kapnulo' još 10 milijuna kuna, iznos istovjetan onom koji je za dionice Majstora s mora dao i Jako Andabak.

Dan nakon najave poduzetnika Jake Andabaka, istovjetnih 10 milijuna kuna uplatila je tvrtka Dalekovod, na čelu s predsjednikom Uprave, Lukom Miličićem. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oglasio se HEP U Zagrebu odjeknula snažna detonacija: Kran udario u dalekovod Ireana Babić (Foto: Dnevnik.hr) Loša infrastruktura Stotinjak ljudi izašlo na ulice zagrebačkog kvarta, naplata parkinga bila je kap koja je prelila čašu

Podsjetimo, on je u kratkoj eri vladavine Željka Jerkova bio u Upravi kluba zadužen za dovođenja novca tj. sponzora. 

>> Jako Andabak ulaže 10 milijuna kuna u Hajduk

Dalekovod je već sponzor Hajduka, njegova se uplata očekivala i napokon se dogodila. 

Kupnju je najavio i Mirko Grbešić, vlasnik Brodomerkura i Saponije. Od 80 milijuna kuna vrijednih Hajdukovih dionica zasad je uplaćeno oko 25 milijuna kuna, a četvrti krug završava u utorak.

Čeka se potez jednog od najbogatijih Splićana, Željka Keruma, koji se po zagrebačkim kafićima, po njegovim riječima, tuče zbog Hajduka, no splitskom će klubu više koristiti novac koji bi Kerum mogao uložiti.

Također, poznato je da je vlasnik Agrokora Ivica Todorić veliki navijač Bijelih, a svoju ljubav može dokazati najviše novcem koji je spreman uložiti u Hajduk.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene