Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Skupština splitskog NK Hajduk na sjednici u subotu je za novog predsjednika jednoglasno izabrala bivšeg odvjetnika tog kluba Matu Peroša (40).


Izabran je i novi Upravni odbor hajduka čiji su članovi: žuapn splitsko-dalmatinski Ante Sanader, splitski gradonačelnik Ivan Kuret, profesor splitskog Pravnog fakulteta Marko Ivkošić, te Mulka Miličić iz splitskog "Dalekovoda", Milan Lenko iz "tanbkerske plovidbe" i Ivan Pavićević iz Privredne banke.

Vezani članci Slika nije dostupna Kako dirljivo - Donosimo najsretnije trenutke popularne serije! Slika nije dostupna Pala prosidba u 'Larinom izboru'!

Novoizabrani predsjednik Hajduka Peroš je izjavio kako će "preobilovanje Hajduka" koje se obavlja nekoliko zadnjih mjeseci biti vrlo brzo, vjerojatno do kraja ove godine, završeno.
"Ja se zauzimam za proces preoblikovanja kluba putem Zakona o športu, što se i događa", rekao je novoizabrani predsjednik Hajduka Peroš.

Ukupan dug Hajduka je 139 miljuna kuna, objavilo je Povjerenstvo koje je vodilo klub do današnjeg izbora novog čelništva Hajduka. Povjerenstvo koje je u posljednje vrijeme vodilo Hajduk činili su Ante Nosić, Vinko Bajrović i Mirko Klarić. Oni su preuzeli vođenje kluba nakon što je bivši predsjednik Hajduka Željko Jerkov podnio nepozivu ostavku na tu dužnost koju je preuzeo 25. siječnja ove godine i na njoj proveo samo 43 dana. Jerkov je podnio ostavku jer se Nosić, Klarić i Bajrović nisu slagali s njegovim prijedlogom da Hajduk krene u stečajni postupak.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju