Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Liga prvaka: 'Vječni' Del Piero odveo Juve do pobjede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Juventus se u Ligu prvaka vratio nakon dvije sezone i odmah pobjedom nastavio svoj europski put. Zenit našeg Ivice Križanca nije uspio izdržati na Olimpicu, Englezi nisu nastavili uspješan jučerašnji dan, a Lyon se uspio vratiti protiv Viola.

Stara dama osvojila je tri boda protiv tvrdog Zenita fenomenalnim golom 'vječnog' Alessandra Del Piera iz slobodnog udarca u 76. minuti. Zenit je bio odličan večeras, no Del Piero je još jednom odlučio utakmicu jednim nesvakidašnjim potezom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kvalifikacije Lige Prvaka: Nova iznenađenja BATE Borisova i Famaguste Slika nije dostupna Blamaža Dinama pred praznim tribinama

Drugi par skupine H bio je također zanimljiv. Najuspješniji klub na svijetu Real Madrid na svom je terenu svladao senzacionalni BATE Borisov rezultatom 2:0 (Sergio Ramos 11, Ruud van Nistelrooy 57) kojim se Bjelorusi nisu osramotili tim više što su od 62. minute igrali bez isključenog Anrija Khagusha. 

>> Rumunjski Cluj iznenadio Romu, Cipranima bod u Bremenu, Chelsea lako

U skupini E nije postignut niti jedan jedini pogodak. Celtic u Glasgowu nije uspio svladati danski Aalborg BK, a imali su jedanaesterac u 30. minuti kojeg nije iskoristio Robson te igrača više nakon što je deset minuta prije kraja kod Danaca isključen Michael Beauchamp. 

Villareal je uspio izvući bod na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda koji je napadao cijelu utakmicu, no bez Ronalda očito ne ide momčadi Alexa Fergusona.

Fiorentina je dugo vodila u Lyonu golovima Gilardina iz 12. i 42. minute, no Lavovi su se uspjeli vratiti pogocima Piquionnea u 73. i Benzeme u 86. minuti. 

Bayern je uspio odnijeti tri boda iz vrućeg Bukurešta i doći do vodeće pozicije u skupini F. Van Buyten je u 15. minuti bio strijelac za Bayern, a domaća Steaua nije uspjeli postići gol za izjednačenje.

Dynamo Kijev odolijevao je napadima Arsenala, a onda poveo iz jedanaesterca golom Bangoure u 64. minuti. Gallas je ipak uspio spasiti bod makar je iz Kijeva mogao otići s punim plijenom.

U drugoj utakmici skupine G Porto je na svom terenu svladao turski Fenerbahče golovima Lopeza u 11., Gonzaleza u 13. i Line u 92., dok je za goste zabio Španjolac Guiza u 29. minuti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene