Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kvalifikacije za SP: Portugal i Švedska iza Albanije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I Portugal i Švedska su u velikim problemima s ozlijedama. Sjajan četverolist igrača - Carvalho, Maniche, Deco i Simao imaju problema sa ozlijedama i neće nastupiti na teškom gostovanju kod Švedske.

'Stvari su se zakomplicirale nakon što smo poraženi od Danske. Jednostavno ne smijemo više gubiti kvalifikacijske utakmice, nadam se da će biti bolje', s dozom strepnje, ponajbolji svjetski igrač najavio je utakmicu sa Švedskom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cristiano Ronaldo igrač godine i najbolji mladi igrač Slika nije dostupna Srbi se 'riješili' Cristiana Ronalda?

Kod Ibrahimovićevih suigrača situacija nije ništa bolja, dapače još je gora.

>> SP 2010: Poučeni iskustvom Englezi 'pušu' i na hladno

>> Njemačka protiv Rusije bez prvog vratara

'Nikada nisam imao goru situaciju što se tiče ozlijeda od kada sam se prihvaio ovoga posla', rekao je švedski izbornik Lars Lagerback.

Na listi ozlijeđenih su i švedski 'Maldini', nepoderivi Henrik Larsson, koji se vraćao tri puta iz reprezentativne mirovine. Tobias Linderoth, Olof Melberg, Erik Edman, Anders Svensson i Christian Wilhelmsson također ne kandidiraju za nastup.

Krpaju se i jedni i drugi, ali ne treba biti Capello da bi zaključili kako su Šveđani više oslabljeni. Napadački arsenal im je ostao na 'Ibracadabri', Elmanderu i Khalenbergu. Ljungberga više nema, a obrana je bez Melberga ipak puno lošija.

Portugalci ipak imaju više aduta, kad već nama Simaa, tu je Quaresma, ako nema Manichea kojeg je Carlos Queiroz vratio u reprezentaciju tu je Raul Meireles. Carvalho i Deco su već malo teže zamjenjivi.

Portugalci imaju samo tri boda iz dvije utakmice, Šveđani imaju bod više. Dvije velike momčadi na ljestvici skupine A gledaju u leđa malenoj Albaniji. Ipak je Herr Otto radio dobar posao u Tirani...

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene