Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kup: Dinamo preko Save, Hajduk na sami jug

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osvajač prošlogodišnje dvostruke krune Dinamo moći će i tramvajem na utakmicu osmine finala hrvatskog nogometnog kupa. Modri će gostovati u Novom Zagrebu kod Dragovoljca, Hajduk putuje u Konavle, a najjači par ove faze natjecanje je Zadar - Rijeka.

Danas je ždrijebana osmina finala domaćeg nogometnog Kup natjecanja. Igra se samo jedna utakmica što daje šansu slabije rangiranom domaćinu da prođe u daljnju fazu natjecanja. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna cjepivo je jedino oružje Liječnici objavili detaljne preporuke za cijepljenje u trudnoći Slika nije dostupna Bar su isprobali Parovi isprobali Kamasutru pred kamerama, rezultat je urnebesan

Dinamo će svoj ogled s Hrvatskim dragovoljcem morati shvatiti ozbiljno jer u Sigetu se neće osjećati kao kod kuće. 

>> Hrvatski kup: Moslavina iznenadila Šibenik

Hajduk putuje na sam jug zemlje, gdje ga čeka Konavljanin, dok će najjači susret gledati zadarska publika gdje je Rijeka nedavno pobijedila nakon 10 godina. 

Još jedan prvoligaški par čine Inter i Zagreb, a trećeligaš Zagora ima priliku napraviti veliki uspjeh ako prođe vrlo dobri Karlovac koji hara drugom ligom.

Utakmice su na rasporedu 29. listopada s početkom u 14 sati, osim utakmica u Zadru i Zaprešiću koje će se igrati u kasnijem večernjem terminu.

Parovi osmine finala:

Hrvatski dragovoljac - Dinamo
Zadar - Rijeka
Konavljanin - Hajduk
Pomorac - Varteks
Moslavina - Slaven Belupo
Zagora - Karlovac
Inter Zaprešić - Zagreb
Oriolik - Cibalia

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene