Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hoće li Totti ponovo pljunuti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francesco Totti odbio je Poulsenovu ponudu rukovanja i pomirenja, a njihov međusobni sukob star četiri godine i dalje je aktualan, pogotovo nakon prelaska danskog veznjaka u Seriju A.

Poulsen je za 10 milijuna eura prešao iz Seville u Juventus, i time je probudio već pomalo zaboravljen prezir prema njemu. Naime, danski veznjak je nepopularan čovjek u Italiji, sve zbog incidenta na utakmici između Italije i Danske, na Europskom prvenstvu 2004. godine u Portugalu. Tada je Totti pljunuo na njega, nakon što ga je Poulsen provocirao tijekom utakmice. Nije točno poznato što mu je Poulsen govorio, ali Totti je potpuno izgubio živce.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Italija: Teška ozljeda Tottija Slika nije dostupna Italija: Totti kažnjen sa samo tisuću eura

Totti je kažnjen s tri utakmice neigranja i za njega je Euro bio završen. Također se morao javno ispričati zbog svog čina, no nije zaboravio spomenuti kako ga je Poulsenovo provociranje navelo na takvu primitivnu reakciju. Od tad do danas njih su dvojica u međusobnom ratu, koji se ponovo rasplamsao nakon što je Poulsen došao u talijansku ligu.

Nakon potpisivanja za Juventus Poulsen je obećao da će zaboraviti što se dogodilo i da je spreman pružiti ruku Tottiju, kad Juventus i Roma budu igrali međusobno. No, Romin kapetan Francesco Totti nema jednake namjere, o čemu svjedoči i njegova izjava Gazzetti dello Sport.

''Lako je sada pričati o tome. Mogao se pojaviti na saslušanju dan poslije i reći istinu,'' izjavio je Totti, koji nije propustio ni priliku za podcjenjivanje Poulsenove nogometne kvalitete: ''On neće podići tehničku razinu njihove ekipe.''

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene