Obavijesti Video Pretražite Navigacija

HNL: Ibanez spasio bod Dinamu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je gubio 2:0, Dinamo je uspio spasiti bod na Šubićevcu. Izjednačujući pogodak za konačnih 2:2 zabio je Argentinac Ibanez u 85. minuti, iz prelijepog slobodnog udarca.

Šibenik je dočekao aktualne prvake Hrvatske u velikoj formi, nakon četiri uzastopne pobjede u prvenstvu. Da se domaći ne šale na Šubićevcu, dokazao je Ermin Zec u prvom poluvremenu. Napadač Šibenika zabio je dvaput, u 16. i 34. minuti, i Modri su se našli u naizgled bezizlaznoj situaciji.

Pročitajte i ovo POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Gdje je zapelo? Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan"

Ipak, do poluvremena je Tadić lijepim pogotkom u 43. minuti vratio nadu Dinamu, i činilo se da bi se mogla ponoviti priča iz Zadra, kada su Zagrepčani preokrenuli 0:2 u 3:2. No, ovdje su se na Šubićevcu morali zadovoljiti samo bodom, a i tim mogu biti sretni, jer im ga je donio tek u 85. minuti spektakularnim slobodnim udarcem Argentinac Ibanez. 

Do kraja dvoboja Dinamo je imao priliku otići i s punim plijenom iz Šibenika, kada je u sudačkoj nadokandi Šokota umalo iznenadio vratara Slavicu nakon slobodnog udarca. Ipak, nerješenih 2:2 najrealniji je ishod ove uzbudljive utakmice.

>> HNL: Varteks nadoknadio 0-3 protiv Rijeke

Dinamova prednost na tablici hrvatske nogometne lige sada je pala na samo tri boda. Modri imaju 23 boda, a Slaven i Hajduk ih slijede sa 20. Tko zna, možda ćemo ipak doživjeti uzbudljivu sezonu HNL-a, nakon dugo vremena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene