Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Galliani: ''Ronaldinho igra fantastično!''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poraz od Bologne zasjenio je izvrsnu igru Brazilca Ronaldinha u premijernom nastupu za Milan, no predsjednik kluba Adriano Galliani vrlo je zadovoljan nastupom svojeg najslavnijeg nogometaša.

Rossoneri nisu briljantno startali u novoj sezoni. Poraz na domaćem terenu od Bologne nitko nije očekivao, no u klubu nisu previše zabrinuti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mourinho: 'Kaka je odglumio prekršaj' Slika nije dostupna Ronaldinhovo ponovno rođenje u Milanu?

''Rezultat nije dobar, ali nismo imali sreće, iako smo djelomično i sami krivi za poraz,'' izjavio je Galliani.

''U svakom slučaju, nitko ne može reći da smo loše kupovali ove sezone: Zambrotta, Flamini i Ronaldinho su bili najbolji na terenu.''

''Moramo popraviti igru u obrani, ali kad ti protivnik zabije slučajan gol nije lako. Razočaran sam zbog naših navijača, koji su došli u velikom broju na San Siro. Ipak, imamo ekipu punu nevjerojatnih zvijezda i sigurno ćemo se oporaviti.''

''Da je ovo bio boksački meč, mi bi skupili više bodova, no nažalost u nogometu se broje samo golovi. Imat ćemo vremena za poboljšavanje taktike, u tom sam siguran, no jako boli kad se sjetim onog udarca Valianija koji je ušao odmah ispod prečke.''

Galliani je posebno impresioniran Ronaldinhom. Brazilac je odigrao senzacionalno. Asistirao je Ambrosiniju za gol, a namjestio je i čitav niz drugih prilika.

''Ronaldinho igra fanatastično, definitivno je bio jedan od najboljih na terenu. Kreirao je puno prilika, ali nažalost ništa nije ulazilo u gol,'' izjavio je Galliani.

Za dva tjedna protiv Genoe Milan će imati priliku doći do prvih ovosezonskih bodova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene