Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Diego i društvo ruše Mourinhov rekord?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Posebni' je stvorio novu frontu neprijatelja u Bremenu. Momčad Thomasa Schaafa nabrijana je na portugalskog trenera, a dodatno ulje na vatru dolio je kao i uvijek samozatajni Marco Materazzi...

'U toj momčadi nam je jedina briga Diego', najavio je Materazzi u 'Bildu' svoje večerašnje protivnike. Zaboravio je kako će se morati 'dohvatiti' i s Claudiom Pizzarom, ali za njega 'španer' Materazzi vjerojatno nije ni čuo. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Ubit ću se ako ne upoznam Mourihna' 'Strah od smrti ljude tjera na svašta' Slika nije dostupna Mourinho: Vraćam se u Englesku!

Mourinho nije izgubio čak 100 domaćih utakmica zaredom, 60 s Portom, 38 s Chelseajem i dvije s Interom. Napadač Werdera Aron Hunt ipak gaji nadu: 'Bilo bi lijepo da mu baš mi srušimo rekord'. 

Iako upozoravaju Mourinha da je Werder u zadnje dvije utakmice protiv Bayerna i Hoffenheima zabio čak deset golova Mourinha to ne uzbuđuje previše. 

U toj momčadi nam je jedina briga Diego - Materazzi 'Pet golova po utakmici u Ligi Prvaka i nije norma, protiv Famaguste nisu poentirali. Valjda ćemo vidjeti normalan Werder večeras' , kazao je Mourinho. 

Što misli pod time normalan to samo Mourinho zna. Činjenica je da bremenska momčad putuje u Milano 'ne spuštenih' gaća, jer Schaaf je jedan od rijetkih koji je uvijek igrao na gol više.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene