Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Čarlijevi vapaji: Frustrirani smo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najveće Tottenhamovo ovosezonsko pojačanje u obrani, naš Vedran Ćorluka, pokušao je otkriti „tajnu“ nezaboravnog starta u prvenstvu sjeverno -londonske momčadi. Samo dva boda nakon pet kola i fenjer na prvenstvenoj koloni, ne može zadovoljiti predsjednika Davida Levya koji je previše uložio u ovu momčad.

Čarli je protiv Wigana zajedno s Woodgateom činio stoperski par. Na terenu se najčešće hrvao s Emileom Heskeyjem. Kritike engleskih novina ponovo nisu bile dobre, Ćorluka je svjestan da su očekivanja navijača protiv Wigana bila puno veća.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Englezi poludjeli i za Ćorlukom Slika nije dostupna Ćorluka: Navijači Cityja od mene mogu očekivati još bolje

„Svi su očekivali pobjedu protiv Wigana, ali nažalost uzeli smo samo jedan bod, naravno svi smo frustrirani“, rekao je Čarli.

U intervujuu za Guardian, Ćorluka proziva sreću i smatra kako im je okrenula leđa u prvenstvu. Uvjeren je da trebaju nastaviti naporno raditi i rezultati će doći.

„Dobra smo momčad – predobra za zadnje mjesto u Premier ligi. Mislim da trebamo samo jednu pobjedu za samopouzdanje i sve će biti ok.“

„Trebamo barem jednu pobjedu“, rečenica je koja dominira u svlačionici „bijelih ljiljana“ i u Ćorlukinom trenutačnom vokabularu. U pripremama su Romi podarili pet komada, a sada muku muče s puno lošijim momčadima. 

Dobra smo momčad – predobra za zadnje mjesto u Premier ligi. U srijedu je nova šansa na St. James Parku. Protivnik je drugo najveće razočaranje sezone - predzadnji Newcastle. Iako se ne radi o prvenstvu nego o Carling Cupu, Čarliju je svejedno.

„Nije bitno o kojem je natjecanju riječ“, dodaje Vedran. „Sigurno je samo da naše samopouzdanje nije na visokom nivou, a samo pobjede to mogu promijeniti.“

Modrić će vjerojatno biti spreman za dvoboj protiv "svraka". Newcastle je nastradao u posljednjem kolu protiv raspoloženog West Hama. Obje momčadi prepune su velikih imena, ali rezultati su daleko ispod očekivanja. Martins, Owen, Duff, Viduka....u svakom slučaju bit će posla za Ćorluku u srijedu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene