Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'J.... ćemo im majku, dat' ćemo im pet komada'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Ćiro Blažević, novi bosansko-hercegovački izbornik, upisao je svoju prvu pobjedu na čelu reprezentacije. U Zenici su njegovi izabranici demolirali Estoniju s čak 7:0, što je najveća pobjeda u povijesti BIH.

Nakon poraza protiv Bugarske i Španjolske, Ćirini izabranici konačno su upisali i prvi pobjedu, od odlaska našeg velikog trenera. S fenomenalnih 7:0 pregazili su Estonce, u utakmici koju je obilježio Zvjezdan Misimović, s tri postignuta pogotka. 

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Dobili potporu Rusije Sazvana hitna sjednica parlamenta Republike Srpske: "Ovo je šamar, moramo donijeti odluku o samo jednoj stvari" Slika nije dostupna Blažević predlaže Mustedanagića za svog pomoćnika

'Trener svih trenera' bio je odlično raspoložen nakon utakmice. Na pitanje je li očekivao ovaku visoku pobjedu Ćiro je u svom stilu pred okupljenim novinarima rekao:

'Laž je osobina budala. Pred 22-icom svjedoka za ručkom sam rekao: J... ćemo im majku. Dat ćemo im pet komada. Evo pitajte ih, a ovi šta su dali šesti i sedmi gol će odgovarat. Nisam vjerovao u ovaj rezultat, ali sam tražio način da ohrabrim igrače.'

'U Španjolskoj smo najavili da nismo mačji kašalj. Svi su se čudili kako je Bosna skoro prošla neporažena tamo. Sada smo dobili potvrdu da to nije bilo slučajno,' izjavio je Ćiro na press konferenciji.

Samouvjerenom Ćiri takav rezultat nije iznenađenje, jer je uoči utakmice, pred velikim brojem svjedoka, izjavio da će BIH pobijediti 5:0, prenosi Dnevni Avaz.

Ćiro je usporedio svoju ekipu s Njemačkom, a posebno je zadovoljan time što su njegovi igrači jurišali prema protivničkom golu čak i kad je pitanje pobjednika bilo potpuno riješeno.

''Ova pobjeda nije slučajnost. Na njoj nećemo završiti. Imamo još mjesta za napredak,'' izjavio je karizmatični Ćiro nakon utakmice.

Ovom pobjedom Miroslav Ćiro Blažević učvrstio se na poziciji izbornika nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na press konferenciji je iskoristio priliku za zahvalu svima koji su ga podržavali otkad je došao na vruću klupu BIH.

Reprezentaciji BIH sada slijedi neugodan dvoboj protiv 11. listopada protiv Turske, a onda nešto malo lakši protiv Armenije, čeitiri dana kasnije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene