Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Antić novi izbornik Srbije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati srpski nogometni trener Radomir Antić novi je izbornik srpske nogometne reprezentacije.

Antić se jučer u Beču sastao s predsjednikom Srpskog nogometnog saveza (FSS) Tomislavom Karadžićem i glavnim tajnikom Zoranom Lakovićem, te je dogovorio dvogodišnju suradnju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Povratak kantautorice na scenu 'Dogodila se ljubav...' između Lee Dekleve i TBF-ovaca! Slika nije dostupna Suđenje Joci Amsterdamu Bivši ravnatelj 'Politike': Jocića nikad nisam čuo da spominje Pukanića

Antić će na klupi Srbije zamijeniti dosadašnjeg izbornika Miroslava Đukića, koji je dobio otkaz iako nije vodio niti jednu natjecateljsku utakmicu najjače momčadi. Đukić je s mladom reprezentacijom Srbije prošle godine osvojio drugo mjesto na Europskom prvenstvu čime je izborio nastup na OI, a na mjesto izbornika A reprezentacije imenovan je 25. prosinca prošle godine.

No, Izvršni odbor FSS-a izglasao je nepovjerenje Đukiću nakon neuspjeha s olimpijskom reprezentacijom u Kini, a Antić će služeno biti imenovan nakon sastanka IO-a u srijedu.

Antić je godinama bio trener u Španjolskoj, vodio je i najjače klubove Barcelonu i Real Madrid, a najveći uspjeh ostvario je s Atleticom iz Madrida s kojim je 1996. godine osvojio i prvenstvo i Kup.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene