na kraju im se posrećilo!

Ovi domaći zavodnici su rekorderi po razvodima, jedan je proveo tek 21 dan u braku, no nisu izgubili vjeru u ljubav

Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Ružica i Željko Bebek - 2 Ružica i Željko Bebek - 1 Željko i Ružica Bebek (Foto: Instagram) Dubravka i Tony Cetinski - 2 Dubravka i Tony Cetinski - 4 Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) +0 Ivana Nobilo, Tony Cetinski (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Galerija

Boris Novković i Frano Lasić su u četvrtom braku, a Željku Bebeku i Tonyju Cetinskom se izreka treća sreća pokazala kao istinita.

Dok neke razvod obeshrabri da ponovno izgovori sudbonosno da, ovi poznati Hrvati nisu izgubili vjeru u tu instituciju nakon krahova svojih brakova. 

Pogledaj i ovo Dobrotvorna aukcija fotografija Jadrana Lazića 2007. godine: Petar Grašo, Ivana Šundov ima i bivših parova Pogledajte kako su se naše zvijezde zabavljale 2007. godine, neki od njih pali su u zaborav, a nekih više nema

Jedan od njih je pjevač Boris Novković (53) koji je nedavno dobio sina Nea s 25 godina mlađom suprugom, studenticom modnog dizajna i Miss Hrvatske 2016. Iris Volf. Supružnicima je to drugo zajedničko dijete i imaju već kćer Si koja je rođena 2019. 

Boris i Iris su skupa od 2015. godine, a glazbenik se prije nje tri puta razveo. Prva supruga mu je bila glumica Bojana Gregorić Vejzović dok je drugi put izgovorio sudbonosno da novinarki Luciji Matić s kojom ima sinove 11-godišnjeg Nou i osmogodišnjeg Bonu. 

Brak s Lucijom mu se, kako su pisali domaći mediji, raspao zbog slikarice Ive Višošević s kojom se nije ženio. Treća supruga mu je bila 19 godina mlađa politologinja Ines Katić. 

Željku Bebeku (75) izreka treća sreća se pokazala istinitom kada je riječ o njegovom braku s 34 godine mlađom Ružicom. Vjenčali su se 2002. i bivši pjevač Bijelog dugmeta se prije nego je upoznao sadašnju suprugu razveo dva puta. Glazbenik ima četvero djece, a često se šali na račun razlike u godinama između njega i Ružice i objašnjava što je važno. 

"Mala je razlika, nešto sitno, 34 godine, ali kao da su 4. Mi smo napravili tako da živimo kao da smo vršnjaci. U puno stvari ja sam se svim silama potrudio i uspio u tome da budem relativno mlad muž, iako sam senior. A Ružica se uvijek trudi na tome da udovolji svemu onome što zreliji ljudi traže. Dakle, imamo harmoniju i to je najvažnije, onda razlika u godinama uopće nije bitna'', istaknuo je svojedobno Bebek. 

Tony Cetinski (51) proslavio se ljubavnim baladama, a nije izgubio nadu da će naći onu pravu ni nakon dva kraha braka. Prvi put oženio se Antonelom Butigan, zatim Ivanom Nobilo, a danas je u sretnom braku s Dubravkom Dujak.

''Ja bih savjetovao, ako smijem savjetovati, iako možda nisam kompetentan s obzirom na količinu brakova do sada, ali ako ste zaljubljeni, nemojte dugo čekati. Odmah se ženite jer ono dugo hodanje po 10, 12 godina, pa onda tek odluka o braku... to ne bu dobro, rekli bi Zagrepčanci. Mi smo brzo uskočili u brak i nije nam nimalo žao, sretni smo'', ispričao je jednom Tony.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

Sa svojom Dubravkom ljubav je proslavio i s tri vjenčanja - u Las Vegasu, njezinim rodnim Vinkovcima, a potom i u Zagrebu.

Supružnici su 2019. proživljavali teške trenutke kada je glazbenikova supruga imala moždani udar. Cetinski je bio u tom trenutku s njom te je pravovremeno reagirao i odmah pozvao Hitnu pomoć. 

Tony iz prošlih brakova ima sina, 23-godišnjeg Christiana, koji se u veljači pohvalio da će postati tata, te kćer Piju.

Glumac Frano Lasić (66) baš kao i Novković ima iza sebe tri propala braka. Markantni Dubrovčanin oženio se s 32 godine mlađom umjetnicom Milenom u svibnju 2015. nakon tri godine veze. Krajem studenog prošle godine par je dobio sina Nikolasa, a zbog ljubavi prema Mileni Frano se preselio u Beograd i živi na relaciji Srbija - Hrvatska.

Radi supruge se Lasić vratio i staroj ljubavi - glazbi. U posljednje vrijeme bavi se i humanitarnim radom, a on i supruga jako uživaju u roditeljstvu. Kako su istaknuli, odluka o proširenju obitelji došla im je spontano, baš kao i brak, a uživaju u svojoj ljubavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Lasić (@milena.lasic)

Inače, Frano iz braka s Majom Nikšić ima sina Janka, a sa Živom Stupnik dobio je kćer Linu i sina Luku. Osim što je rekorder domaće glumačke scene po broju brakova ističe se i po duljini jednog od njih. Naime, za drugu suprugu Ljiljanu je bio oženjen tek 21 dan. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Osim što odlično pjeva i izgleda, svi pričaju i kako naša Albina govori engleski, pogledajte video!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene