Christian Cetinski uskoro će postati otac, a sretne vijesti kojima je potvrdio da će domaća glazbena zvijezda dobiti pojačanje u obitelji objavio je na Instagramu.

Galerija


Sin pjevača Tonyja Cetinskog, 23-godišnji Christian, na Instagramu se pohvalio da će postati otac.

Vezani članci Tony Cetinski Tony Cetinski začudio novim potezom pa sve pozvao: "Prijeđimo na nešto što nije pod ultracenzurom!" Slika nije dostupna Estradna zvijezda poput pravog profesionalca

"Dao si nam mnogo više razloga da damo sve od sebe i učinimo ovaj život što ljepšim. Jedva čekamo da te upoznamo", napisao je uz fotografiju ultrazvuka koju je objavio na društvenoj mreži, a mnogi su mu čestitali na sretnim vijestima.

Tony je Christiana dobio u prvom braku s Antonelom Butigan, a rođen je 1997. godine. Pjevačev sin živi u Njemačkoj, a Cetinski nerijetko ističe kako je sjajno povezan sa svojim sinom.

Još za njegov 18. rođendan se pohvalio da ga je otišao iznenaditi u Stuttgart te da mu je kupio gitaru koju mu je davno prije obećao.

"Ako je tebi, sine, ovo najljepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najljepši dan bio dan kad si se rodio. Prije 18 godina na današnji dan. Sretan rođendan, sine. Voli te tata", napisao je onda glazbenik, koji će uskoro očito postati djed.

Saračević se u svoju 28 godina mlađu suprugu zaljubio na prvi pogled, a vjenčali su se u tajnosti

Sin Đorđa i Olivere Balašević jednom je prilikom otkrio pravu istinu o njihovoj ljubavi kojoj se svi dive