Boris Novković je za časopis Story otkrio da sa suprugom Iris Volf čeka drugo dijete, koje će njemu biti četvrto, a okrio je i bebin spol te termin poroda.

Galerija


Glazbenik Boris Novković (53) i njegova 25 godina mlađa supruga Iris Volf čekaju svoje drugo zajedničko dijete, koje će Borisu biti četvrto.

Vezani članci Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris o djetetu koje čeka s 25 godina mlađom djevojkom: "Lijepa vijest nas nije zatekla, željeli smo to" Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković čeka dijete s 25 godina mlađom "najseksi Hrvaticom"

"Istina je, obitelj se povećava", potvrdio je Novković sretnu vijest za Story te je otkrio i bebin spol te termin poroda.

"Svi smo sretni, sljedeći mjesec nam stiže još jedan dječak", kazao je glazbenik koji s Volf već ima dvogodišnju kćerkicu Si, a s bivšom suprugom, novinarkom Lucijom Matić ima i dvojicu sinova 11-godišnjeg Nou i osmogodišnjeg Bonu.

Za Story je kazao i da su braća i sestra također uzbuđeni zbog povećanja obitelji te da je supruga Iris trudnoću iznijela u najboljem redu, a otkrio je i da su već odabrali ime za sina, no odlučio ga je zadržati za sebe.

Inače, na ljeto prošle godine se pisalo da se Boris i Iris razvode, što je on demantirao na svojem Facebooku.

Boris iza sebe ima tri propala braka, a osim s majkom svojih sinova, bio je oženjen i za glumicu Bojanom Gregorić Vejzović te politologinju Ines Katić.

Pogledajte kako to izgleda kad se jedna od najljepših plavuša pretvori u crnku, na sreću, promjena je samo privremena

Stigao hladan odgovor iz palače nakon što je Harry prijateljici otkrio detalje njihova razgovora, jasno mu poručili što misle