Frano Lasić i njegova supruga Milena svojem sinu su dali ime Nikolas, a ona je otkrila i da je nekoliko dana prije porođaja doznala da je pozitivna na koronavirus.

Galerija


Glumac i glazbenik Frano Lasić u 67. godini dobio je sina sa svojom 32 godine mlađom suprugom, likovnom umjetnicom Milenom, koja je rodila u beogradskoj bolnici krajem studenog.

Vezani članci Frano i Milena Lasić - 1 Domaći glumac čeka dijete u 66. godini, njegova 30 godina mlađa supruga raspričala se o dobnoj razlici među njima Frano i Milena Lasić Frano Lasić će u 66. ponovno postati otac, njegova 30 godina mlađa supruga u sedmom je mjesecu trudnoće

Ime njihovog djeteta do sada je javnosti bilo nepoznato, a Frano ga otkrio tijekom gostovanja u emisiji "Kec Na Jedanaest" na srpskoj televiziji K1.

"Presretan sam zbog rođenja sina Nikolasa. Osjećam se kao ptičica. Naravno, voljeli bismo i supruga i ja malo više spavati, ali zaista nam ništa nije teško. On danas ima 22 dana", kazao je Lasić u emisiji, a isto je podijelio i u svojim storyjima na Instagramu.

Njegova supruga je u intervjuu za Blic prepričala kakvu je dramu proživljavala prije porođaja.

"U ponedjeljak ujutro izgubila sam osjete ukusa i mirisa, otišla sam na testiranje i dobila pozitivan rezultat na koronavirus. Pet-šest dana sam ležala, potpuno izmorena, a onda je u noći između subote i nedjelje počeo porođaj", prisjetila se Milena.

Bebu je, kaže, vidjela samo na trenutak, a zatim su je, u skladu s korona protokolom, odveli iz porođajne sale.

"Sina sam vidjela tek kada sam izašla iz rodilišta", kazala je umjetnica, a od tada ga je već predstavila i na svojem Instagramu.

Frano i Milena vjenčali su se u svibnju 2015. nakon tri godine veze, a on je zbog nje preselio u Beograd.

Upravo zbog Milene Frano se vratio i staroj ljubavi - glazbi. U posljednje vrijeme bavi se i humanitarnim radom, a on i supruga jako se raduju ulozi roditelja. Kako su istaknuli, odluka o proširenju obitelji došla im je spontano, baš kao i brak, a uživaju u svojoj ljubavi.

Lasić inače iz braka s Majom Nikšić ima sina Janka, a sa Živom Stupnik dobio je kćer Linu i sina Luku.

Obline Nives Celzijus zasjenila je lavlja frizura, a zanimljiv je i mali komad materijala koji ima na sebi!