Supruga Borisa Novkovića Iris Volf rodila je sina u utorak u zagrebačkoj bolnici Merkur.

Galerija


Glazbenik Boris Novković (53) i njegova 25 godina mlađa supruga Iris Volf dobili su sina.

Vezani članci Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković demantira razvod od 25 godina mlađe supruge, pokušavaju sve riješiti: "Odnos je destabiliziran" Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris o djetetu koje čeka s 25 godina mlađom djevojkom: "Lijepa vijest nas nije zatekla, željeli smo to"

Vijest je za Tportal potvrdio sretni otac koji je otkrio i da se dječak rodio u utorak u podne u zagrebačkoj bolnici Merkur carskim rezom.

"Kao i svaki put kad sam postao otac, tako mi je i ovaj dan jedan od najsretnijih u životu. Sve je prošlo u najboljem redu s mamom i bebom i jedva čekam da dođu kući", izjavio je Novković, koji već ima troje djece.

S Volf je 2019. godine dobio kćer kojoj su nadjenuli neobično ime Si.

"Iris i ja smo zajedno birali ime. Korijeni su iz hebrejskog, a čak i u Kini postoji ime. Mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris i Boris", objasnio je tada Boris, koji s bivšom suprugom, novinarkom Lucijom Matić ima i dvojicu sinova 11-godišnjeg Nou i osmogodišnjeg Bonu.

Njegova ljubavna priča s Iris, koju je 2015. godine jedan tjednik proglasio najseksi Hrvaticom, započela je prije dvije godine, a prošle su se godine nakratko razdvojili, no ne i razveli.

Da čekaju drugo zajedničko dijete, doznalo se u ožujku ove godine kada je Novković za časopis Story otkrio i bebin spol te termin poroda.

"Svi smo sretni, sljedeći mjesec stiže nam još jedan dječak", kazao je tada glazbenik, a dodao je i da su već odabrali ime za sina, no još uvijek ga nije otkrio.

Boris iza sebe ima tri propala braka, a osim s majkom svojih sinova, bio je oženjen i s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović te politologinjom Ines Katić.

U 54. izgleda mlađe nego prije 10 godina! Pogledajte transformaciju zbog koje je i njegova prezgodna djevojka pala u drugi plan

Pripijeno izdanje nije pokvario ni pogled na njezina stopala, i bez 18 godina starijeg dečka mamac je za paparazze