Boris Novković i Iris Volf su sina, koji im je drugo zajedničko dijete, dobili u utorak, a glazbenik je tek prošlog mjeseca otkrio da je njegova supruga trudna i iznenadio javnost.

Galerija


Glazbenik Boris Novković (53) i njegova 25 godina mlađa supruga Iris Volf dobili su njihovo drugo zajedničko dijete u utorak, a sada su otkrili koje su mu ime nadjenuli.

Vezani članci Mladen Grdović Neobična lista zanimljivosti iz biografija poznatih Hrvata: Koju je domaću divu pogodio grom, a u kojem sportu Grdović ima 30 zlatnih medalja? Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris o djetetu koje čeka s 25 godina mlađom djevojkom: "Lijepa vijest nas nije zatekla, željeli smo to"

Naime, Iris je za Gloriju ispričala da se osjeća dobro i da su sina, kojeg je rodila u zagrebačkoj bolnici Merkur carskim rezom, nazvali Neo. Boris i njegova supruga su skupa od 2015., a 2019. su dobili kćer kojoj su dali ime Si. 

Glazbenik je tada objasnio kako su se za njega odlučili. "Iris i ja smo zajedno birali ime. Korijeni su iz hebrejskog, a čak i u Kini postoji ime. Mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris i Boris", objasnio je Novković koji s bivšom suprugom, novinarkom Lucijom Matić ima i dvojicu sinova 11-godišnjeg Nou i osmogodišnjeg Bonu.

Studentica modnog dizajna i Miss Hrvatske 2016. Iris, koja je svojedobno bila proglašena najseksi Hrvaticom, i Boris prošle su se godine nakratko razdvojili, no ne i razveli. Da čekaju drugo zajedničko dijete, doznalo se u ožujku ove godine kada je Novković za časopis Story otkrio i bebin spol te termin poroda.

"Svi smo sretni, sljedeći mjesec stiže nam još jedan dječak", kazao je tada glazbenik, a dodao je i da su već odabrali ime za sina, no još uvijek ga nije otkrio.

Boris iza sebe ima tri propala braka, a osim s majkom svojih sinova, bio je oženjen i s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović te politologinjom Ines Katić.

Ispod ove sijede kose krije se seks-bomba koja je već godinama san mnogih muškaraca, a njezina ljepota baš nimalo ne blijedi

Kraljica Elizabeta iznenadila posljednjim potezom, četiri dana nakon smrti princa Philipa pokazala svima da kruna ne može čekati