Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Opće je poznato da je kupiti dragom prijatelju orginalan i poseban dar izuzetno teška odluka. Problem, naime, počinje kad se dobiveni dar preda, a umjesto smješka oduševljenja dobije se kiseli smješak iz pristojnosti i to uz riječi 'hvala' ili 'stvarno nisi trebao'.


U ovom slučaju taj veoma česti klišej nije se ponovio već se, na opće iznenađenje slavljenika i svih okupljenih, u tom trenutku dogodilo pravo slatko čudo. Suza radosnica nije uhvaćena, ali zato jest izraz zadovoljstva!

Vezani članci Slika nije dostupna Drviš: Zašto bih plaćao seks kad ga imam džabe! Slika nije dostupna Video: Stipe i Lupino pružili si ruke!

Izuzetno poseban i orginalan dar uručen je našem boksačkom asu, pikajućoj ljevici i desnici, Stipi Drvišu. Stipe se naprosto rastopio vidjevši svoju sliku prenesenu u stil karikature.

Fotografija koju vam donosimo zorno pokazuje uspjeh dara i izljev emocija u datom trenutku. 

Prijateljice koje su se potrudile oko same ideje i realizacije su naša Farmerica Stefani, njena sestra Matea i u zagrebačkim krugovima poznata profesorica baleta Iva. Ovom prilikom i mi želimo našem Stipi sve najbolje za rođendan.