Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Farmi+ Stipe i Lupino su konačno progovorili o razlozima tučnjave na kraju posljednjeg dvoboja. Obojica smatraju da je onaj drugi kriv za fizički obračun. A Svizac, ni kriv ni dužan, ostaje na Farmi.


Lupino je ponovno iznio svoje negativne stavove o društvu s Farme.

Vezani članci Slika nije dostupna Video: Jelena Urukalo zaljubljena u drugog i napušta Stoku?! Slika nije dostupna Farmer Stipe losionom 'njeguje' Stefany

S izuzetkom Rafe, Yo i donekle Davorina, sve ostale smatra neradnicima i šljamom, a Stipu najvećim od njih.

- Stipe je stara baba, dijete, donio je sa sobom najviše robe od svih, stalno se lickao s tim svojim parfemima, dvaput se dnevno presvlačio, ustajao tek u devet sati, niz je zamjerki koje je uputio Stipi.

>> Reakcije i komentari farmera na tučnjavu

>> Video: Potukli se Drviš i Lupino!

Ništa blaži, čak naprotiv, bio je prema djevojkama.

- To je sve smeće, šljam, ona Grdićka, krava, nije se prala danima i takva nam je kuhala, tamo bi sve trebalo dezinficirati, sipao je Lupino optužbe označivši Aleks kao najveću spletkarošicu, a ništa bolja od nje, kaže, nije ni Hana.

Lupino smatra da je upravo on trebao ostati na Farmi, a da je Stipe trebao biti diskvalificiran, jer je, kaže, on prvi napao.

Upravo suprotno smatra Stipe. On za početak fizičkog obračuna krivi Lupina, a na pitanje kako to misli kad se na snimci vidi da je upravo on prvi udario, kaže kako treba odvrtiti snimku ponovno pa će se vidjeti što je bilo.

Stipe je Lupinu najviše zamjerio omalovažavanje ostalih stanara Farme te nekoliko incidenata, nakon kojih su ga se, tvrdi Stipe, djevojke počele plašiti. A on to nije mogao podnositi. 

- Nakon dvoboja kada su mu neke cure krenule čestitati počeo je mahati rukama u stilu da se maknu od njega, pitao sam ga da što glumi i da će vidjet kad se on i ja jednom nađemo u areni. Nakon toga je sve krenulo, kaže Stipe.

Dao je i svoje objašnjenje zašto se društvo urotilo protiv Lupina.

- On nije imao problema sa mnom, nego ima problema sam sa sobom. On je psihički bolestan, ima i pogled luđaka, kaže Stipe, koji ipak sebe smatra pobjednikom jer je većina Farmera stala u njegovu obranu, smatrajući da je incident uzrokovan čudnim ponašanjem Lupina posljednjih tjedana.

Više o svemu na www.farma.novatv.hr

  

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju