Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

George Stastny šetao se sa suprugom Mary u blizini njihovog doma na sjeveroistoku Engleske kada se spotaknuo na uskom puteljku i pao niz liticu duboku 10-ak metara…


66-godišnjem Georgeu žbunje i drveće ublažili su pad, a po njega se odmah počela spuštati užasnuta supruga Mary. Kada je došla do njega vidjela je da ima polomljen nos i ozlijeđena leđa, ali ga je ipak nekako uspjela dovući natrag do puteljka, gdje se George onesvijestio, kako izvještava Metro.

Vezani članci Engleska se otvorila nakon duge karantene Nakon tri mjeseca karantene konačno se otvaraju: Smrtnost manja za 95, broj zaraženih za 90 posto Sreća (Foto: Screenshot/YouTube) Srećkovići za dlaku izbjegli fatalne nesreće, a za to imaju i trajne podsjetnike

53-godišnja Mary odvukla je supruga do sigurne udaljenosti od litice i krenula po pomoć. Kada je malo odmaknula čula je muža kako se budi i okrenula se samo da bi ga vidjela kako ustaje, tetura do ruba litice i opet pada. Mary se opet spustila do muža 'srećkovića', no kada je vidjela da je u nesvijesti opet je otišla po pomoć.

Na kraju je Mary ipak uspjela dozvati hitnu koja je zbrinula Georgea, koji je začudo prošao bez težih ozljeda. 'Jednom kada smo uvidjeli da George nije teško ozlijeđen, nasmijali smo se do suza. Ja mu od onda stalno govorim da pasti jednom niz liticu nije lako, ali da bi se palo dva puta, stvarno se mora biti 'talentiran'.', izjavila je Mary za medije nakon incidenta.