Druga polufinalna večer okupila je mnoge zanimljive talente, a do večeri saznali smo i nove finaliste!


Majstorica mažoreta i twirlinga Dora Brnorić, pripremila je još jedan odličan nastup. Kao mala čarobnica pokazala je pravu predstavu i začarala žiri, do kraja večeri saznat ćemo je li čarolija bila uspješna. 'Fenomenalno je bilo! Da su sve vještice ovako slatke vjerojatno ne bi imali traume kao djeca', rekao je Enis. Dubravko je ipak smatrao da je njen nastup bio bolji na audiciji, no Dora je postavila visoki standard pa se od nje puno i očekuje.

Vezani članci Samir Nurkić (Foto: Screenshot) Sjećate se Samira? Harmonikaš iz Supertalenta cijelu regiju dignuo na noge, ovaj video pravi je hit! Zlatni studio Nova TV (Foto: Twitter) Novoj TV tri nagrade "Zlatni studio": Dobitnici su Provjereno, Andrija Jarak i Na granici

Leonard Kustura imao je energičan nastup, a Nina je bila oduševljena i pozvala ga je na svoj nastup gdje će moći pokazati svoj talent. Dubravko smatra da on može i bolje, a priznao je da i nije najzadovoljniji svojim večerašnjim nastupom.

Apollo Bend je vokalno-instrumentalni sastav koji se sastoji se od harmonike, klavijature, bubnjeva i bas gitare. Zanimljivu izvedbu pripremili su i večeras i majstorski je odsvirali, pa je i Enis ustao na noge i bodrio ih otpočetka! Dubravku je bio zanimljivo, Enis je bio oduševljen, a Nina je i njih pozvala na svoj koncert! 'Važno nam je da sviramo i u tome uživamo', rekli su članovi benda Apollo Bend.

Mala zvjezdica Eva Pilić večeras je otpjevala 'Mercy'. Suci su pohvalili njen cijeli nastup i back vokale. Još se jedanput pokazala njena zvjezdana kvaliteta, a na pitanje bi li rađe na Ninin koncert ili u finale, odgovorila je kako bi radije u finale jer za koncert može kupiti kartu.

Jure Miloš samouki je svirač etno glazbala koji je za sada pokupio naviše kritika žirija jer se njegov nastup nije posebno razlikovao od onoga na audiciji. Nina je stisnula X, a najviše zamjerki su imali na njegov šaroliki nastup. Ipak, Jure želi približiti ovakvu glazbu mladima i zato je ponosan na svoj nastup.

Plesna skupina Nexus pokazala je svoje plesačko umijeće, a kao skupina bili su kordinirani i svakako zanmljivi publici. Žiri je imao malo kritika, no ovi se uzdaju u svoje obožavatelje i žive svoj ples!

Emotivni nastup Željka Mazavca izazvao je val oduševljenja u publici, a i Dubravko ga je pohvalio za odličan nastup. Željko isto tako nije skrivao skromnost i bio je i više nego zadovoljan svojim umijećem.

Plesni punktovi Zagreb pripremili su malo drugačiju koreografiju, no žiri je priznao kako im je koreografija s brkovima bila atraktivnija. Djevojke su se svakako potrudile i uvježbale svoj nastup za show uživo.

Svoje trikove su pokazali i 'Sinovi afsalta', no Dubravko im je stisnuo X i nije bio previše impresioniran. Ipak, mlađoj publici su se sigurno svidjele njihove akrobacije na biciklima BMX!

Zaljubljenica u sevdalinku Vedrana Ošap otpjevala je emotivnu tradicionalnu pjesmu, te pokupila sve same pohvale od žirija.

U finalu ćemo gledati Evu Pilić i Nexus!