Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlatka Pokos pošteno je nagazila domaće celebrityje svojim autobiografskim romanom. No oni svi misteriozno šute.


Knjigu Vlatke Pokos većina je percipirala kao lagano ljetno štivo koje neće otkriti ništa novo, no mnogi su ostali u šoku kad su im pročitani dijelove koji se direktno vežu uz njihovo ime i prezime. Njezina nekadašnja prijateljica poduzetnica Snježana Mehun nije nam vjerovala da se Vlatka koju je udomila kad joj je bilo najteže usudila o njoj napisati toliko gadosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Vlatkin 'Život u raju' kritičar prozvao hrvatskom 'Madame Bovary'! Slika nije dostupna Vlatka Pokos kroz suze predstavila knjigu 'Život u raju'

'Tajna njezina ‘poslovnog uspjeha’ leži u dugogodišnjoj vezi s kontroverznim hrvatskim tajkunom, koji se nedavno razveo zbog još jedne ljubavnice i koji je doista vrlo galantan. Snježanu je materijalno osigurao za cijeli život', piše tako Vlatka.

>> Vlatkin 'Život u raju' kritičar prozvao hrvatskom 'Madame Bovary'!

'Dama biti, ne znači reći: ja sam dama, dama biti, ponašat se kao dama i tako se postaviti, tako da može izreći što god želi. Ja protiv nje neću ništa reći’, izjavila je Snježana Mehun za Red Carpet

Novinar Vedran Strukar je uvjeren da Snježana Mehun u slomu živaca i da se boji da će zbog intriga koje su unutra opisane s Kerumom, splitski tajkun i gradonačelnik zatvorit ‘pipu’ njoj dalje u životu. Mnogi smatraju da je upravo novinar Vedran Strukar Vlatki diktirao u pero, ili čak sam napisao cijelu knjigu jer on je i urednik biblioteke Celebrities koja je knjigu izdala.

‘To je bila Kuljiševa i moja ideja da nakon mega uspjeha s Nives Celzijus ponudimo jednu takvu priču s Vlatkom Pokos. Prošlo je nekoliko mjesec i Vlatka nam nije davala odgovor da bi nam kasnije rekla da ona želi pisati, ali ne želi raditi sa mnom i Kuljišem jer se mi bavimo prostačkim PR-om što smo radili s Nives Celzijus, a da ona želi biti dostojanstvena dama’, izjavio je Strukar.

U knjizi Vlatka piše kako ju je Snježana Mehun udomila da bi je iskoristila za samopromociju.Također se nije libila spominjati njezinu obitelj kao i glasine da se bavi eskortom.

‘Uvijek su mi bili smiješni intervjui u kojima Snježana dijeli savjete o poslovnom uspjehu, jer sam znala pravu istinu. Kad vam galantni ljubavnik pokloni nekoliko milijuna eura, lako je glumiti uspješnu poduzetnicu’, citat je iz knjige ‘Život u raju’.

‘Cijeli život je pomažem, nalazim joj angažmane bez agencijske provizije cijeli živiot joj plaćam, kave ,ručkove i putovanja jer je ona uvijek u problemu, ako se nađe neka osoba kojoj je ona platila kavu ja bi ga rado upoznavala i počastila’, izjavila je Snježana Mehun.

Čini se da celebrity prijateljstva, traju koliko i blicanje fotoaparata. Snježana je angažirala odvjetnicu te planira bivšu prijateljicu tužiti zbog klevete ,a slično namjerava učiniti i Alka Vuica.

Da će se naći u knjizi Vlatke Pokos nije očekivala ni Sunčica Lalić.

‘Tog ljeta kolao je trač da je u Dubrovniku imao aferu sa Sunčicom Lalić, koja je bila u ozbiljnoj vezi s Draganom Juriljem. Pohvalio mi se da je bio s dotičnom gospodičnom. Ona mu je navodno prva prišla tražeći pomoć oko lokala koji su unajmili, jer on je poznavao vlasnika. Nakon toga počeli su izlaziti na večere, a bila je i njegova gošća na jahti. On je tvrdio da su imali aferu, a Sunčica i Dragan da nisu, da joj se Dikan samo udvarao i čak joj prodao priču da je dragi vara s konobaricom kako bi je obrlatio’, beskompromisna je Vlatka.

Iznenađena Sunčica izjavila je da ima pametnijeg posla od toga da se bavi poremećenim osobama. Ipak o Vlatki ne misle svi loše. Mnoge javne ličnosti premda čuveni literarni uredak još nisu ni pročitale u knjizi vide potez snažne i iskrene žene.

‘Svakako da je pisanje ispušni ventil, psihoterapija. Netko je taktičniji i može se nekoga dotaknut bez da ga se spoimnje imenom i prezimenom, ja sam čula njezin argument da je ona iskreno željela stajati iza svih događaja iz svog života pa tako spominjući konkretna imena i prezimen a ali ne bi ja na to davala komentar’, mišljenja je Lana Biondić.

‘Dikana je užasavala sama pomisao na mogućnost da njegov sin, sin velikog zavodnika kojem su bile dostupne sve žene koje je poželio, bude homoseksualac. Očekivao je da će Leo nastaviti zavodničku tradiciju, no činjenica je da njegov nasljednik nema takvih ambicija i da ga ne zanima lov na aktualne ljepotice, iako su mnoge djevojke bile zainteresirane za njegovo društvo. Leo svoje slobodno vrijeme najviše provodi s Robijem, koji također već godinama nema djevojku i prati ga određena reputacija’, ogolila je Vlatka s nekoliko poteza perom seksualnu orjentaciju Dikanovog potomka.

‘Mene doista zanima kad se Dikan oglasi, kako će gospodin Radeljak reagirati, kakvim će se rječnikom služiti i kakve će tek on prljavštine iznijeti u javnost revoltiran ovom Vlatkinom mestralno provokacijom, budite uvjereni to će biti spektakl’, nada se Vedran Strukar.

Vlatkina tragedija s elementima trilera, pornića i horora podigla je popriličnu buru. No više od toga iznenađuje to što gotovo nitko od aktera knjige nije želio komentirati objede na svoj račun. Stoga bi se moglo zaključiti da je sve što Vlatka piše istina, ili pak da će uskoro početi pljuštati sudske tužbe.