Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Josip Radeljak je tužio novinara Denisa Kuljiša zbog klevete i još 14 točaka optužnice, no spor je izgubio nakon pet godina, a rat između poduzetnika i intelektualca se očigledno nastavlja.


'Dok Amerika strahuje od serijskih ubojica, Hrvatskom hara serijski urbanistički terminator... To je odvratna priča. Nema Karakternog junaka. Samo tragičnu junakinju i i jednu četverogodišnju jadnicu – La Miserable koje se dokopao stari Thenardier, pa preko nje pokušava nešto ucjenom isprosjačiti.', riječi su Denisa Kuljiša kojima je u svojoj kolumni 2004. godine u jednom političkom tjednu portretira lik i djelo Josipa Radeljaka, a naslov je 'Beskućnik s Penthausom'.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Sa svojim spolnim organom ne razgovaram već godinama!' Slika nije dostupna Hrvatica pobijedila na izboru za najljepšeg balkanskog transvestita u Beču!

Radeljak ga je tužio za klevetu, a Kuljiš je nakon pet godina dobio spor. 'On je na sudu išao s tezom da su to sve laži. Svakog od novinara koji je napisao nešto protiv njega je nazivao ružnim riječima i istovremeno bježao od njih, a da ne govorim o nekim neugodnim seksističkim primjedbama.', riječi su Denisa Kuljiša za Red Carpet. Radeljak pak s druge strane ženu Denisa Kuljiša naziva jadnicom koja svaku večer s mamlazom, kako naziva Kuljiša, mora leći u krevet. Saznajte više u prilogu Red Carpeta.

Saznajte više u prilogu Red Carpeta.