Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fani Stipković posjetila je Monte Carlo koji je prošlog je tjedna ugostio prestižni teniski turnir Monte Carlo masters, te je popričala s Ljubičićem, Fernandom Verdascom, Davidom Fererom, Huanom Karlosom i jednim od najbogatijih ljudi svijeta - Filipom Zepterom.


Monte Carlo prošlog je tjedna bio meka svjetskog jet seta i sportskog glamoura budući se pod patronatom princa Alberta održao kultni Monte Carlo masters, prestižni teniski turnir čiji je direktor upravo Hrvat, bivši splitski tenisač Željko Franulović.

A gdje je svjetski jet set, tu je i naša Fanika koja je tamo popričala s Ljubičićem, zgodnim Fernandom Verdascom, inače bivšim dečkom Ane Ivanović, te s Davidom Fererom i Huanom Karlosom (čokolada!) Fererom, nekadašnjim svjetskim tenisačem broj 1.

Pararelno se održavao i sajam najskupljih ručno dorađenih automobila na svijetu gdje smo susreli nabogatijeg i najpoznatijeg bussinesmana srednje Europe. Gospon Zepter bio bi sigurno ponosan da zna da je u Hrvatskoj njegovo posuđe prodavao i Siniša Cmrk, ali kako to ne zna, otkrio nam je kako je došao do svoje prve milijarde, i to brže nego Bill Gates.

Filip Zepter je samo za Fani Stipković otkrio još neke od tajni svog uspjeha, a u prilogu Red Carpeta ga možete vidjeti kupuje auto od 250.000 eura u nepune tri minute!