Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Već po dolasku autobusa na zagrebački autobusni kolodvor Danijela Botu je dočekalo nekoliko obožavatelja, a mladi pjevač je po izlasku iznenadio izjavom:'Dragi gledatelji Čapljina gori od nedjelje, a sad konačno gori i Zagreb, moja velika želja je ispunjena!'


Tako je po dolasku u Zagreb govorio ovaj pjevač iz Čapljine koji je po prvi put svojom nogom kročio u glavni grad Hrvatske. Po izlasku sunca novinarka Red Carpeta izvela je Danijela Botu u razgledavanje glavnog grada Hrvatske, no mladom pjevaču bile su zanimljivije cure nego kulturne znamenitosti naše metropole. 'Mislim da je Zagreb lijep kao Pariz, iako u Parizu nisam nikad bio.', bilo je Danijelov zaključak.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Htio mi je kupiti avion za samo jednu noć seksa!' Slika nije dostupna Hrvatica pobijedila na izboru za najljepšeg balkanskog transvestita u Beču!

Mladi pjevač se pohvalio i velikom bazom obožavatelja u Zagrebu. 'Kako se ono kaže, Facebook bruji o meni.', neskromno je izjavljivao tijekom šetnje po glavnom zagrebačkom trgu, a kakve su bile još dogodovštine Bote u Zagrebu i jesu li nadmašile avanturu Koka u Parizu, saznajte iz priloga Red Carpeta.