Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Omiljeni showbiz magazin u Hrvata nudi svojim redcarpetovcima da i dnevno uzmu svoju dozu vijesti i tračeva! Kada ste online, budite in-line s Red Carpetom koji je za vas nadopunio i obogatio svoju web stranicu. Uz pregled cijele emisije, sada možete zaviriti u kutak 'Backstage' ili izvući nešto 'Iz naftalina', pogledati tko je 'Trash Deluxe' i čitati insajderski pogled na showbiz scenu iz pera Daniela Delalea u tjednoj kolumni. Donosimo vam dio prve Danielove kolumne...


Vezani članci Slika nije dostupna Šuput u izdanju koje će iznenaditi mnoge! Slika nije dostupna Ivana je nova voditeljica Red Carpeta

Pozdrav svima. Eto počeli smo i sa RC webom, ozbiljniji no ikada. S tim startom eto i moje kolumne koju ću vam poput sladoleda posluživati svaki tjedan.

Zašto sam spomenuo sladoled? E to je sad jedna jako zanimljiva priča, a riječ je o Vaniliji, Čokoladi i Jagodi. Hehe... Ništa vam nije jasno? Krenimo redom.

Vanilija je inače jedna naša jako poznata zvijezda koja ne daje izjave za RC, svi joj se ulizuju, kada ih pogleda na eventu, tri tjedna su sretni zbog tog pogleda. Ulizuju se brutalno! Samo me zanima percipira li dotična ulizivače kao dobre ili joj zapravo idu na živce. S obzirom na prirodu posla kojim se bavi, vjerojatno joj pašu. I tako u jednom RC-u idem ja ispitati stvar. Taman sam se taj tjedan složio s jednim njezinim postupkom i to izrekao u emisiji kao podršku. Kada sutradan eto poziva. Nakon godina šutnje, okretanja glave i sličnih reakcija Vanilija se javila i pozvala me na kavu. Ostao sam u šoku i nevjerici. Ljubazno sam se zahvalio na pozivu. Otišao nisam. Ovo je prvi dokaz da u svijetu showbiznisa ulizivači uvijek prolaze bolje.

Ajmo dalje. Postoji i jedna Čokolada, svima poznata. Građanka grada Zagreba, ali to zapravo nije, ne daje izjave za RC, u vezi, priznata kao uzorna dama, a zapravo sumnjive prošlosti. Suprug poduzetnik tolerira njezine noćne eskapade i nikako si ne može dopustiti prekid jer to bi uništilo njegov ionako sknadalima opterećen život. Pratim ja tako njezin intervju za neke druge koji da bi uopće dobili intervju, razgovaraju s njezinim poslovnim kolegama koji siju hvalospjeve, a držači mikrofona vire iz, oprostite, njezine stražnjice. Mislim si ja pa radije bih bio bez tog intervjua nego da moram raditi ovo.

Jagoda je trendseterica, također u vezi, doduše još uvijek nije sigurna je li muško ili žensko, bavi se najgorim rabotama, novinama prenosi intimne stvari o ljudima s kojima se druži kako bi je nazivali modnom ikonom i nazivali nju ili njega najljepšom, najzgodnijom i svim ostali bljutavim epitetima.

Nastavak kolumne Daniela Delalea pročitajte na novoj Red Carpetovoj web-stranici.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju