Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svjetska krema atletike, kraljice sportova, okupila se u Monte Carlu na prestižnoj proslavi i proglašenju najboljih od najboljih na svijetu.


Iako najplaćeniji atletičari svijeta rijetko, ili gotovo nikada ne daju intervjue o privatnom životu, Red Carpet u tu misiju poslao Nenada Hervatin koji je ovoga puta bio brži i od najbržeg čovjeka na planeti - Usaina Bolta, te ga je priveo kameri.

Vezani članci Slika nije dostupna Princ Harry pobijedio Usaina Bolta u utrci Slika nije dostupna 'Sa svojim spolnim organom ne razgovaram već godinama!'

Neno je uspio preskočiti, ali bez motke, i najtrofejniju skakačicu s motkom - Jelenu Isinbayevu koja je objasnila zašto je sedam puta odbila ponudu da se razgoliti za Playboy.

Andreas Thorkildsen otkrio je je li istinit trač da je ljetos bio u vezi s Blankom Vlašić koja je sve prisutne te večeri zasjenila potpeticama od 19 cm, te bila NAJVIŠA u Monte Carlu, ako ne računamo nebodere...

Iako Blanka nije osvojila titulu najbolje atletičarke svijeta, mi joj čestitamo na nominaciji, i zahvaljujemo što nam je svojim imenom i ugledom otvorila put do atletičarskih velikana.