Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U trećem nastavku sage pod radnim naslovom 'Ava, želim biti poznatija od Simone, Karabatić', Red Carpet još uvijek rado ispunjava želje.


Sedam dana nakon što si je konačno ispunila želju da se riješi pravog kuta na nosu, Ava Karabatić vratila se u Zagreb. Iako će njezin novi nos zablistati u punom sjaju tek kroz neko vrijeme, nervoza pred skidanje tampona nije izostala.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Ava Karabatić konačno pred Playboyjevim objektivom Slika nije dostupna Tata Karabatić bi se ljubio s Bandićem!

'Bilo je teških sedam dana, al' sam preživjela i čekam da dođe Špiro', bilo je prvo što je Ava izustila.

'Jako mi se čudno gledat, ali jako sam zadovoljna. Jako sam ponosna na sebe i znala sam da će ova operacija uspjeti i nisam ni jednog trenutka sumnjala u svog dragog doktora', bila je njena reakcija kad je ugledala svoj novi nos.

>> Ava počela s operacijama: Jesu li sise prave?

>> Ava Karabatić: Tata mi je kao djevojčici pokazivao Playboy!

>> 'Moj profesor se pretvorio u monstruma!'

Nakon toga slijedio je odlazak kod frizera. Zanimalo ju je stavljanje ekstenzija, naravno najkvalitetnijih. Kosa joj je produžena za 10 centimetara, a ugrađeno je ukupno 100 komada pramenova u tri nijanse.

Njen agent Boris Kosmač bio je zadovoljan, te je organizirao foto session. Inače Ave Karabatić se želi odmoriti u blagdansko vrijeme, a sigurna je da će njena karijera nakon toga 'imati putanju'.

No čini se kako je njezin put dobro zacrtan budući da je sama, ničim izazvana, netom prije dolaska na snimanje booka nepozvana upala na otvorenje trgovine te iznenadila kako organizatore tako i sve prisutne…

Saznajte više u prilogu Red Carpeta.