Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvosatna operacija kojom je Antonija Ivanković, Miss turizma za 2008. godinu htjela izravnati nos te korigirati uši uspješno je obavljena. Najveći strah koji je gajila, a to je da se neće probuditi, nasreću nije se ostvario.


U prošlim nastavcima moglo se vidjeti kirurško 'razbijanje' Antonijinog nosa, nervozu vlasnika licence Miss turizma Borisa Kosmača u čekaonici i naravno buđenje pacijentice iz narkoze. Boris Kosmač koji je i sam prošao kroz ovu vrstu operacije nije mogao dočekati da se njegova štićenica probudi te da mami Aniti javi njeno stanje.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Sa svojim spolnim organom ne razgovaram već godinama!' Slika nije dostupna Hrvatica pobijedila na izboru za najljepšeg balkanskog transvestita u Beču!

>> Antonija Ivanković operirala uši i nos

>> Miss turizma Hrvatske u 'lovu' na novi nos

'Definitivno je prekrasan! Ajme Borise, imam lijep nos! Ne mogu zamisliti da ja imam nos, imam pravi nos! Sad više nemam kljovu kao što su govorili!', sretno je izjavila Antonija.

Doktor Zoran Žgaljardić, maksiofacijalni i estetski kirurg također je izrazio zadovoljstvo rezultatom, a pogotovo što je klijentica sretna. 'Nekad možete biti vi zadovoljni, a klijent ne. Meni je bitno pogoditi misli klijenata.', bio je doktorov zaključak.

Pogledajte kako je sve proteklo u prilogu Red Carpeta.