Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Organizirati skupi i ekskluzivni party za slavne je jedna od prilično traženih 'roba' u današnjem svijetu. Ovih dana Hrvatsku je posjetio organizator skupih zabava koji našu obalu želi pretvoriti u destinaciju za zabavljanje svjetskog jet seta.


Jedina stvar koja ide ruku pod ruku sa celebrityjima i svjetskim jet setom su bogati i ekskluzivni partyji na kojima samo odabrani imaju pristup. Budući da je interes madija za takve razuzdane monente bogatih i slavnih veći nego potreba žednog za vodom, celebrityjima je najvažnije ograniziranje zabave prepustiti u ruke osobi od povjerenja.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Htio mi je kupiti avion za samo jednu noć seksa!' Slika nije dostupna Hrvatica pobijedila na izboru za najljepšeg balkanskog transvestita u Beču!

Upravo je zbog toga jedan od suosnivača Niki Beacha Stevie B. Hamron došao na ideju organiziranja partya pod nazivom 'Don't Tell My Booker' te tako postao najtraženiji organizator u svijetu u svijetu novca i slave.

'Koliko bi naplatio da te neka slavna osoba sada nazove i traži te da joj organiziraš party?', priupitala Fani Stipković, a Steviea B. Hamrona joj je bez ustezanja odgovorio: ' Od 100.000 dolara na više. Gornje granice nema. Možeš raditi što god zamisliš.'

>> 'U Hrvatskoj će partijati najveće svjetske zvijezde!'

O najluđim osobama na njegovim zabavama Stevie je odmah nabrojao Paris Hilton i Lindsay Lohan, uz obrazloženje, kako su one na taj nači i izgradile medijsku sliku o sebi, ali uglavnom veliki broj njih jako drži do svog ugleda, stoga se može reći da na njegovim zabavama vlada pravilo što se dogodi na partyju, tamo i ostaje.

Stevie je posebno zainteresiran za Hrvatsku kao lokaciju gdje je ovih dana na studijskom putovanju i upoznavanju lokacija, kako bi svjetski jet set doveo i na našu obalu.

Saznajte još pikanterija o glamuroznim zabavama iz priloga Red Carpeta.