Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Andrea je otišla kući, gdje će u miru uživati u trudnoći. A saznali smo i koje će se dvoje nominiranih 'tresti' sljedećih sedam dana.


Od samog početka bilo je jasno da je Andrea zbilja bila odlučna da otiđe iz showa. Iako je Severinine 'Prijateljice' otpjevala solidno, vidjelo se da je mislima daleko od Beograda.

Vezani članci Ivan Šarić Poslije operacije javio se i sam Ivan Šarić, sve je dobro nasmijao fotografijom iz operacijske sale Ivan Šarić i Korana Gvozdić Nakon ozbiljnih zdravstvenih problema Šarić podvrgnut operaciji, njegova Korana oglasila se nakon zahvata

Drugi nominirani, Nikola S., izveo je rokersku 'Here I Go Again' i publika mu je poklonila šansu da ostane u Operaciji Trijumf.

Andrea, prva natjecateljica jednog reality showa koja je saznala da je trudna, nije mogla skriti sreću kada je voditeljica Ana pročitala odluku publike. 'Otići ću doma, izgrliti sve i onda se dobro naspavati', bilo je prvo što je Andrea rekla nakon što je saznala da odlazi iz emisije.

Andrea je otkrila i neke poslovne planove: 'Odmah ću početi pisati tekstove, jer sam već nešto dogovorila, a nakon što se rodi beba, vraćam se na estradu'.

Ipak, priznala je da će joj biti teško napustiti Akademiju. 'Svi su mi postali i previše dragi, a ja znam da sam ponekad bila užasna i naporna. Da nisam trudna, sigurno ne bih htjela otići odavde i trudila bih se da dođem do kraja', rekla je hrvatska predstavnica, koja je otkrila i da je bila sigurna da će ispasti još na prvoj Gala večeri, jer je sama sebi 'zvučala grozno'.

Nakon što je Andrea zauvijek napustila show, na pozornicu su izašli Ana i Vukašin, otpjevavši duet Kylie Minogue i Robbieja Williamsa. Pratili su ih profesionalni plesači, a Ana je predstavila i svoj novi 'vamp' imidž.

Drugi duet trebali su izvesti Milica i Boris Novković. No, popularni Boki je kasnio na snimanje, pa je Milica pjesmu 'Ko je kriv' opjevala s Ivanom Nikodijević, nekadašnjom studenticom Akademije, čija je pojava na pozornici izavala nevjericu i sreću na licima natjecatelja.

Nina je, unatoč tvrdnji da ne voli pjesmu 'Ne ovako ne mogu dalje', s Kemalom Montenom odlično otpjevala poznatu baladu, dok se Adnan i Nikola P. nisu baš proslavili s evergreenom novog primitivizma 'Bos il' hadžija' Zabranjenog pušenja.

Ni Jasmini nije baš najbolje 'legla' pjesma Nine Badrić 'Takvi kao ti', no zato je Danijel briljirao u izvedbi 'Ima nešto u tom što me nečeš'. Tako je polubrat Marije Šerifović publiku u studiju, koja mu je na početku zviždala, ipak natjerao da mu na kraju oduševljeno skandira.

Boris Novković na kraju je ipak stigao na Gala večer i s favoritom showa Aleksandrom otpjevao 'Kuda idu izgubljene djevojke', popularnu 'Tamaru'. Publika je bila u deliriju.

Show su kraju priveli Đorđe, koji je s polovičnim uspjehom izveo 'Paradise City' Guns N' Rosesa, a hit Kemala Montena 'Nije htjela' odradio je Igor Cukrov.

Na kraju još jedne Gala večeri saznali smo i dvoje nominiranih, o čijoj će sudbini sljedećeg ponedjeljka odlučivati publika. To su Danijel i Jasmina.

Više o svemu na stranici operacijatrijumf.