Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Produkcijski tim Operacije Trijumf potvrdio je da će gosti u show Operacija Trijumf sljedećeg ponedjeljka, 3. studenog, biti grupe Denis & Denis i Negativ.


U međuvremenu, studenti Akademije analiziraju dojmove od stresnog ponedjeljka. Jasmina je vidno razočarana svojom nominacijom. Vukašin ju je pokušao utješiti, jer zna kako je kada te nominiraju. Vukašin joj je povjerio da je nominirana s Danijelom za kojeg bi većina studenata voljela da ispadne na sljedećoj Gala večeri. 

Vezani članci Tomo Kolak - 1 Veliki uspjeh riječkih doktora! Ličaninu uspješno prišili šaku: "Rekao sam, zovi hitnu ode ruka!" Slika nije dostupna Prva fotografija Milice Majstorović nakon pokušaja suicida

Studenti su dobili nove pjesme, te se tako moraju odmah baciti na posao. Nominirani dvojac dobio je pjesme po svom ukusu. Danijel ima zadatak uvježbati pjesmu 'Jedina' Toše Proeskog, a Jasmina 'Kao sol u moru' Aleksandre Radović. Nina je dobila pjesmu grupe Negativ 'Bez promjene', dok će Ana na sljedećoj Gali pjevati 'Ti me ne voliš' iste glazbene grupe. 

Milica i Aleksandar će izvesti pjesme grupe 'Denis & Denis', koja će gostovati u emisiji uživo u ponedjeljak. Milica će sljedećih dana pripremati pjesmu 'Soba 23', a Aleksandar pjesmu 'Voli me još ovu noć', no ne znaju da će možda zapjevati s Marinom Perazić. Milica smatra da se u ovoj pjesmi uopće ne nalazi, ali je kao prava profesionalka rekla 'kako nikog neće zbog toga opterećivati'. 

Nakon što je Andrea napustila kuću, Milica se požalila Aleksandru kako je jako tužna zbog izjave žirija 'da je vokalno najslabija' od svih studenata, iako ima mnoge druge atribute, te da ju ta izjava baca u očaj. 

Nikola Paunović je sretan što će konačno pjevati s Đorđem u duetu, ali mu se pjesma, koju je dobio, pretjerano ne sviđa.

Više o svemu na stranici operacijatrijumf.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju