Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zašto Mišo Kovač i Duško Lokin nisu razgovarali punih 35 godina? Što je to Severina zamjerila poznatom pjevaču? S kim su Mladena Grdovića zamijenili japanski obožavatelji? Odgovore na ova pitanja i brojne druge pikantnerije iz svijeta estrade u svojim memoarima uskoro objavljuje Duško Lokin. No naša Anja Stevović uspjela je izvući i još neke zanimljivosti.


Što se dogodi kada se u mišljenjima raziđu dva temperamentna Dalmatinca? Ne razgovaraju idućih 35 godina. Ovo nije vic, već istinita priča u kojoj su dvojica glavnih aktera Mišo Kovač i Duško Lokin. A da stvar bude bolja presudio im je Bosanac. I to, ni manje ni više doli Zdravko Čolić kad je trebao pristupiti njihovoj tadašnjoj diskografskoj kući.

Vezani članci Marina Tucaković i Severina Severina se od Marine oprostila snimkom s jednog druženja, a usput je otkrila i detalje njihovog prisnog odnosa Severina Severina se dirljivom objavom oprostila od idola svojeg djetinjstva: "Imala sam sreću upoznati ga"

>> Nesuđeni terorist Duško Lokin: Nije mi pala dlaka s glave

>> Ćiro: Nisam prepoznao Duška Lokina, iako ima šljem na glavi

Skladan odnos između Duška i Severine pukao je u jednoj zračnoj luci. I to, vjerovali ili ne zbog viška prtljage Sevina managera koju je trebalo platiti. Menadžer se izgubio u gomili, a novce je na kraju umjesto njega iskeširala Seve. Iako je Lokin svoj dio prtljage uredno platio, pjevačica je zbog nemilog događaja i njega stavila na pik.

A što se dogodi kad neokrunjeni kralj bevande Mladen Grdović u Americi korača prema crvenom tepihu?

Za kraj, Duško Lokin eksluzivno za IN magazin otkriva svoje najšokantnije iskustvo u 40 godina dugoj karijeri. Kad je jedna poznata pjevačica prije koncerta improvizirala toalet, dogodio se pravi filmski scenarij… Više u prilogu IN magazina!