Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Božićni spektakl u Zadru okupit će deset renomiranih imena domaće pop glazbe. Dnevnik.hr i Menart podijelili su 1x2 ulaznice kao i novi album Marka Tolje.


'Veselim se božićnom koncertu u Zadru jer ću se naći u društvu dragih mi kolega, a i sama prigoda je idealna jer vjerujem da će u dvorani Višnjik te večeri biti puno pozitivne energije i blagdanske topline. Prema dosadašnjem iskustvu znam da će to biti nezaboravna večer jer je zadarska publika jedna od najboljih budući zna uživati i doživiti glazbu na najbolji mogući način. Inače sam od onih koji su ludi za Božićem, okupljanju obitelji oko bora, kupovanju i primanju poklona, taj šušur me uvijek vraća u djetinjstvo a kada vidim sve svoje na okupu, žive i zdrave nema sretnije osobe na svijetu od mene – poručio je Luka Nižetić, jedan od deset izvođača koji će se samo zbog ovog koncerta okupiti 20. prosinca 2009. na koncertu 'Zvjezdani Božić u Zadru', u Dvorani Krešimir Ćosić - Višnjik.

Vezani članci Najneobičniji kandidati na izborima - 1 Najneobičniji kandidati na lokalnim izborima: Od vozača dostavnih kolica do modernog hrvatskog Sizifa Sat za planet Zemlju I hrvatski gradovi utonuli u mrak: Diljem svijeta obilježio se Sat za planet Zemlju

Za tu priliku će se okupiti: Gabi Novak, Nina Badrić, Luka Nižetić, Tedi Spalato, Marko Tolja, Maja Vučić, Tomislav Bralić, Ricardo Luque, Davor Pekota i Natali Dizdar uz pratnju benda i gudačkog korpusa riječkog HNK Ivan Pl. Zajc pod ravnanjem dirigenta Alana Bjelinskog.

Koncert 20. prosinca, od 20 sati, organizira diskografska kuća Menart, a na repertoaru će uz tradicionalne hrvatske božićne pjesme biti i popularni božićni standardi svjetskih izvođača koje će se uklopiti u blagdansko ozračje.

Ulaznice su prodaji po cijeni od 80 kuna (tribina), 100 kuna (sjedenje parter) i 200 kuna (vip loža, koja uključuje neograničeno piće i hladni buffet).

Zadarska publika ulaznice može kupiti u agenciji Aquarius (kod mosta), agenciji 'A&R' Branimirova obala 12,
Generalturistu, Adriatica.net-u a u cijeloj Hrvatskoj ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima Eventima.

Za one koji žele ulaznicu kupiti putem interneta, mogu to učiniti na www.eventim.hr.

Menart i Dnevnik.hr podijelili su 1X2 ulaznice za 'Zvjezdani Božić u Zadru', kao i novi album Marka Tolje 'Vrijeme briše istinu'.  Točan odgovo na naše pitanje je: Deset izvođača. dvije ulaznice osvojila je Ivana Župan iz Zemunika Gornjeg, a album Marka Tolje dobiva Marin Mustapić iz Zadra.