Na vrhuncu je sezona lova na dive u luksuznom hotelu Fasano u Rio de Janeiru, na poznatoj plaži Ipanema, pred kojim se brojni obožavatelji pokušavaju izboriti za najbolji pogled na svoje idole: Madonu i Beyonce.


Te dvije velike pjevačke zvijezde u isto su vrijeme na istoj adresi, Avenida Vieira Souto 88.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Vatromet erotike: Najbolje brazilske guze! Slika nije dostupna VIDEO: Bubnjevi, ples i razgolićena tijela na ulicama Rija

I kao da to nije dovoljno, invaziji diva na hotel priključila se i američka pjevačica Alicia Keys. Beyonce se nalazi na koncertnoj turneji i već je nastupila u Riu i Sao Paolu, a u utorak je snimljena u jednom od slumova Rio de Janeira na setu novog videa Alicie Keys za pjesmu 'Put It in a Love Song'. Beyonce će se u videu pojaviti kao gost, a biti će to treći singl Alicie Keys s albuma 'The Element of Freedom'.

Mjere osiguranja su bile izuzetno stroge, te su mediji i stanovnici favele Morro da Conceicao držani na sigurnoj udaljenosti od Beyonce, tako da su se mnogi fanovi požalili medijima zbog nemogućnosti da malo bolje vide svoju divu.

Madonna je sletjela u Rio u utorak kako bi uživala u najvećem karnevalu na svijetu i ovoga vikenda promatrala legendarnu povorku na Sambodromu. Hotel Fasano najskuplji je hotel u Riu, osobito tijekom karnevala. Pet noćenja u apartmanu s pogledom na ocean stoji 39.400 dolara.

Prema pisanju medija, Madonna i Beyonce će se tijekom boravka u Riu naći na večeri. (Hina)