Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Posljednje informacije koje stižu iz španjolske Mallorce govore kako se pjevač nakon noćnog izlaska ugušio u snu i to u valstitoj bljuvotini.


Iako rezultati autopsije još uvijek nisu obavljeni, izvori iz španjolske Mallorce tvrde kako se 33-godišnji pjevač skupine Boyzone Stephen Gately ugušio u vlastitoj bljuvotini i to dok je spavao. Posljednje vijesti kažu kako ga je Stephenov kolega Andy Cowles pronašao kako kleči u pozi za molitvu u kući u Španjolskoj, gdje su zajedno bili na odmoru. Cowles ga je 30 minuta pokušavao oživjeti, čak ga šamarajući u nadi da će pomoći.

Ni tehnika 'usta na usta' nije pomogla

Vezani članci Boyzone Smrt koja je šokirala svijet: Članovi boy-benda noć uoči sprovoda proveli su u vrećama za spavanje pored lijesa kolege Plaža u Magalufu, Mallorca Nakon snimki tulumarenja razuzdanih turista: Zatvaraju se ulice s kafićima na španjolskoj Mallorci

Izvori su britanskim tabloidima ispričali kako ga je Andy tehnikom 'usta na usta' pokušavao vratiti u život, međutim, čim je shvatio to neće pomoći počeo ga je pljuskati, ali ovaj i dalje nije reagirao. Liječnik koji je kasnije pregledao pjevača rekao je kako Andy ništa nije mogao učiniti, jer su Stehenova pluća bila ispunjena tekućinom. 'Utopio se i ugušio', nadodao je liječnik.

>> Preminuo Stephen Gately, član grupe Boyzone

Stephen Gately je prije kobne noći bio u obilasku noćnih klubova u Mallorci i nitko nije mogao točno reći što je konzumirao niti što se zapravo dogodilo te je li išta vezano uz taj izlazak presudilo u slučaju njegove smrti.