Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svog asistenta je prije nekoliko mjeseci Marko Grubnić alias Modni mačak tražio kroz nekoliko emisija Red Carpeta. Da je taj mini reality show odjeknuo i u 'komšiluku' svjedoči to što se na sličan korak, odnosno show odlučila i srpska folk pjevačica Seka Aleksić.


Dvadeset osmogodišnja srpska pjevačka zvijezda tražit će svog osobnog asistenta u showu 'Moja desna ruka' koji će trajati puna dva mjeseca. Predviđeno je da se šest kandidatkinja i šest muških kandidata natječu za mjesto osobnog asistenta pjevačice. Njih dvanaest će ispunjavati prohtjeve i želje Seke Aleksić, a pobjednik, ili pobjednica će s pjevačicom za nagradu potpisati jednogodišnji ugovor za nastavak 'torture'.

Vezani članci Slika nije dostupna Vratila se i podsjetila nas na svoj (pre)bujan dekolte! Slika nije dostupna Kad Seka muti jaja...

>> Seka Aleksić: Vjenčanje u Egiptu i borba protiv uroka

Tko zna možda se javi i Andrea, asistentica Marka Grubnića, ako se do sada predomislila, ili ako je najskandalozniji hrvatski modni stilist slučajno skandalozno i plaća za ulogu osobnog roba. Iskustva s ispunjavanjem želja mušićavim celebovima svakako ima dovoljno.