Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ozzy Osbourne dokazo je kako nije samo voštana lutka koja pozira u Madam Tussauds – najpoznatijem lancu muzeja voštanih figura u svijetu. Doslovce je natjerao svoje obožavatelje na vrisak.


Ikona heavy metala pretvarao se da je voštana figura u njujorškom muzeju Madam Tussauds. Kad god je netko od posjetitelja sjeo kraj njega radi fotografiranja, Ozzy Osbourne je iznenada ‘oživio’ što je naravno svakom prisutnom utjeralo strah u kosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Osbournei: Donedavno bogati, sada bi mogli ostati bez kuće Slika nije dostupna Ozzy Osbourne konačno saznao tko je Justin Bieber

>> Ozzy Osbourne: Rekli su mi da sam HIV pozitivan

Nemali broj njih je u sekundi pobjeglo glavom bez obzira. Cijela šala napravljena je u svrhu promocije novog albuma koji se zove ‘Scream’, a Ozzy je naravno htio da njegovo obožavatelji uistinu vrište, što mu je itekako pošlo za rukom.

Šezdeset jednogodišnji pjevač iskoristio je boravak u muzeju kako bi i sam pozirao s poznatim osobama, a između ostalih sjeo je i u ovalni ured s američkim predsjednikom Obamom, ali voštanim. Sa Ozzyjem je bila i njegova supruga Sharon. Cjelokupna šala je snimljena i objavljena na internetu.