Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Quincy Jones i Lionel Richie napravili su remake humanitarnog hita, ovoga puta za pomoć unesrećenoj djeci na Haitiju.


U intervjuu se Quincy Jones prisjetio prvog okupljanja glazbenih zvijezda za izvedbu pjesme ‘We Are The World’ i naravno Michaela Jacksona koji je već tada bio mega uspješan zahvaljujući albumu ‘Thriller’ koji je radio zajedno s Quincyjem. ‘Neostaje mi… Ne samo ovaj put, već inače. Tragično mi je sve to...’, bio je Quincyjev odgovor.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Volvo Ocean Race Limited Edition Slika nije dostupna Novine Ruperta Murdocha o Bradu i Angelini objavile laži

Iako se spot i nova verzija pjesme još nije pojavila, Quincy Jones otkrio je kako je ostavljena originalna dionica koju je pjevao Michael Jackson i koja će biti ukomponirana u ‘We Are The World 2010’ verziju. ‘Ali ovoga puta taj dio pjesme Michael pjeva u duetu sa svojom sestrom Janet’, izjavio je Quincy uz obrazloženje kako je to nešto što bi Katherine Jackson, odnosno Michaelova majka jako željela vidjeti, jer je ona bila inicijator ponovnog okupljanja zvijezda.

Lionel Richie je naveo da je atmosfera bila odlična, a da su se izvrsno slagala imena poput Will.I.Am-a, Barbare Streisand, Snoop Dogga, Lil Waynea i Josha Grobana, koje inače nije mogao zamisliti u istoj misiji i na jednom mjestu.

‘Čak je 81 glazbena zvijezda sudjelovala u novoj verziji pjesme ‘We Are The World’, tako da je bio priličan problem sve ih staviti u jedan kadar’, izjavio je Lionel Richie koji je zajedno s Jonesom pjesmu komponirao i napisao 1985. godine.