Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Legendarni kanadski kantautor i pjesnik, održat će 25. srpnja koncert u zagrebačkoj Areni, najavio je danas organizator koncerta Lupa promotion.


'Nakon ozljede donjeg dijela leđa i odgode europske turneje, Leonard Cohen potvrdio je novi datum za koncert u Zagrebu - 25. srpnja, čime je Zagreb dospio među 10 gradova u Europi kojima je potvrđen novi datum', navodi se u priopćenju.

Dodaje se kako oni kojima ne odgovara novi datum koncerta ulaznice mogu vratiti i ostvariti povrat novca na mjestu na kojem su ih kupili počevši od ponedjeljka, 15. veljače, a zaključno 28. veljače. Nakon tog datuma, ulaznice se više neće moći vratiti, a prodaja ulaznica za koncert 25. srpnja ponovno počinje 1. ožujka.

>> Odgođen zagrebački koncert Leonarda Cohena

Vezani članci Nina Badrić Novi hit Nine Badrić kojim je osvojila čitavu regiju dobio je i svoj video spot Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić otkrila detalje svog ljubavnog statusa te napokon progovorila o onom pravom

Slavni kanadski kantautor Leonard Cohen odgodio je zbog ozljede leđa za šest mjeseci europsku turneju na kojoj je 15. ožujka trebao nastupiti i u Zagrebu. (Hina)