Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Temperamenta pjevačica Nikita ovih dana ne miruje. U pripremi je mjuzikl u kojem će imati glavnu ulogu. Uz posao na estradi, Nikita se usavršila i na područjima bioenergije i hipnoze, a posebno u tehnikama vođenja ljubavi. No našem se Davoru Gariću ipak požalila kako već više od godinu dana apstInira od ovozemaljskih užitaka. Pitamo se zašto!?


Nekadašnja kraljica cro-danca devedesetih Nikolina Ivošević Nikita krupnim koracima grabi prema trešnji na vrhu slasne domaće estradne torte. Hoće li je i zagristi odlučit će publika kojoj će Nikita uskoro servirati, kako sama najavljuje, glamurozan i poseban mjuzikl u vlastitoj produkciji.

Vezani članci Slika nije dostupna Nekad je slamala srca kao 'Nikita', a evo kako izgleda danas! Slika nije dostupna Sjećate se nje? Vraća se na domaću glazbenu scenu

Pjesme i kostimi se pripremaju naveliko, a Nikita paralelno, svakodnevnom rekreacijom, teše liniju nakon porođaja kako bi uz dobar glas u svoju biografiju dodala i dobar stas.


A koliko je Nikita glasna u intimi svoje spavaće sobe, znaju njezini susjedi, a IN magazin doznaje kako je prava poznavateljica Kama sutre, ali i nekih, amaterima u ljubavi, nepoznatih tehnika i kombinacija.