Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zadarski pjevač je u otvorenom razgovoru rasvijetlio pojedinosti svog 'pijanog tjedna'.


Nakon što je po drugi put prijavljen za nasilje u obitelji, a potom i zbog incidenta na vjenčanju svojih sugrađana završio na odjelu psihijatrije zadarske bolnice, Mladen Grdović stao je pred kameru IN magazina.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry U javnost procurio dokument koji jasno dokazuje da je Meghan Markle lagala o vjenčanju s princem Harryjem Kate Middleton i Meghan Markle Konačno se zna kako se Kate Middleton osjeća nakon Meghaninih izjava, evo što ju je najviše pogodilo

'Pet dana sam primao infuzije i nisam imao krize', opisao je Grdović svoje bolničke dane. Pjevač tvrdi da ga supruga Brankica nije prijavila policiji zbog obiteljskog nasilje, već zato što se zabrinula za njega, budući da se nije pojavio kući puna dva dana. 'Nikad nisam pobjegao od kuće, to su medijske neistine', rekao je Grdović.

>> VIDEO: Pijani nastup nakon kojeg je Grdović hospitaliziran

>> Mladena Grdovića policija privela na psihijatriju

>> Mortus pijani Mladen Grdović ispljuvao Olivera Dragojevića

O svojem jednodnevnom boravku u zatvoru pjevač je istaknuo: 'Ima sam krevet, kameru ispred sebe i komponirao sam u mislima'. I dalje je ostalo pomalo nejasno zašto ga je policije prije nekoliko dana odvela na psihijatriju. 'Policijac me pozvao vani, a ja sam mislio da sam krivo parkirao. Tada mi je rekao da me mora odvesti i pitao gdje želim. Tada sam svojevoljno predložio da me vode u bolnicu', tvrdi Mladen Grdović.