Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zvijezda dramske serije Nove TV 'Najbolje godine', srpska glumica Katarina Radivojević, za IN magazin ekskluzivno je progovorila o skandalima koji se vežu uz njezino ime. U minutama koje slijede doznat ćete je li lijepa glumica bila u vezi s Goranom Bregovićem te srpskim premijerom Zoranom Živkovićem, s kojima su je mediji povezivali.


Katarina je sve samo ne prosječna djevojka. Ova 30-godišnja Beograđanka ima zavidnu glumačku karijeru, a medijima je posebno zanimljiva jer nema dlake na jeziku. 'Najbolje godine', dramska serija Nove TV, prvi joj je angažman u Hrvatskoj.

Vezani članci Slika nije dostupna Srpski tabloidi su surovi, ali ja sam još surovija! Slika nije dostupna Katarinino lice osvanulo na zidu kuće u Vukovaru

Novinari tijekom intervjua s Katarinom često ostanu kratkih rukava. Bez imalo pardona, glumica drsko odgovara na pitanja o privatnom životu. Iako je već neko vrijeme u vezi s poduzetnikom Vukom Miškovićem, koji trenutno živi u Milanu, povezivali su je s nekim od najutjecajnijih muškaraca u Srbiji i šire.

Posebno su je iziritirale, kako kaže za IN magazin, novinarske prepiske kad su u pitanju intimnosti iz njezina privatnog života. Prije nekoliko godina srpski tabloid Svet slikao ju je golu na crnogorskoj nudističkoj plaži Adi Bojani. Kad je počela glumiti u Hrvatskoj, svi mediji, bez iznimke objavili su sporne fotografije.

>> 'Želim Hollywood i Leonarda DiCaprija'

Iako je dosada glumila uglavnom zavodnice, ne voli da je se tako naziva. A ako je vjerovati glasinama, u vezi je bila i s glumcem Stefanom Kapičićem. Stefanovu djevojku to je iznerviralo, te je Katarinu nazvala seljančurom koja se tuče u javnosti, pljuje ljude i baca im piće u lice. Hmmm... to nas neodoljivo podsjeća na jednu od naših najpoznatijih manekenki.