Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svi koji su, recimo, 1969. godine bili premladi da dožive 'Ljeto ljubavi' - ili ga se možda više ne sjećaju - mogu sada oživjeti to vrijeme u arhivima jednog od najuglednijih svjetskih glazbenih časopisa Rolling Stonea.


Cijela arhiva Rolling Stonea, sva izdanja u 43 godine izlaženja, sada je, uz naknadu, čitateljima dostupna na stranici RollingStone.com.

Vezani članci Slika nije dostupna Zvijezde serije 'True Blood' gole i krvave na naslovnici Rolling Stonea Slika nije dostupna Katy Perry se skinula i nazvala Lady Gagu bogohulnom

'Moći ćete uroniti u svako izdanje otkako smo u studenom 1967. počeli izlaziti u San Franciscu', napisao je na blogu Will Dana, direktor slavnoga glazbenog časopisa.

'Sve recenzije koje smo objavili, sve naslovnice i najdublji intervjui s legendama rocka, od Johna Lennona do Lila Waynea, od Boba Dylana do Kurta Cobaina', rekao je Dana.

Čitatelji koji se prijave za 'Rolling Stone All Access' moći će vidjeti cijeli sadržaj svakoga novog izdanja i arhive. Cijena je 3,95 dolara na mjesec (21 kuna). Velik dio materijala na stranici RollingStone.com ostat će besplatan, ali dio sadržaja bit će dostupan samo pretplatnicima.

>> Najkontroverznije novinske naslovnice u povijesti

Rolling Stone je samo jedan od američkih medija koji eksperimentiraju s naplaćivanjem sadržaja u potrazi za zaradom u digitalno doba. Dana kaže da je redizajnirana stranica Rolling Stonea preglednija te da će uključivati i nove audio i video sadržaje uključujući mogućnost 'slušanja svih glazbenih brojeva o kojima možete čitati na stranici'. (Hina)